RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
Sist oppdatert:
TUNIS (TV 2 Nettavisen): Slik spilte de norske spillerne da de sikret 7. plassen i VM mot Russland.

Ole Erevik, 7, 21 redninger, 50 skudd

Fikk sjansen da Steinar Ege fikk hvile. Var litt ustabil og slapp noen lette skudd, men hadde likevel en høy redningsprosent. Fikk vist at han så absolutt er en målvakt for fremtiden.

Sindre Walstad, -

Var bare på banen på et sjumeterskast.

Glenn Solberg, 6. 2 mål. 2 skudd. 2 tekniske feil

Fikk ikke helt forsvarsspillet til å sitte. Virket litt sliten etter et langt mesterskap med mye juling. Viste imidlertid sin klasse de gangene det var behov for det.

Frank Løke, 7. 3 mål. 3 skudd. 1 teknisk feil

Igjen Norges kanskje farligste angrepsvåpen. Var helt rå mann mot mann. Scoret tre mål og skaffet laget like mange sjumeterskast. En god avslutning på mesterskapet for en av Norges beste.

Børge Lund,

Var bare på banen en kort periode.

Frode Hagen, 6. 7 mål. 12 skudd. 4 tekniske feil

Var veldig aktiv i det norske angrepet. Fyrte av 12 skudd og gjorde fire tekniske feil. Har et skudd få matcher internasjonalt, men kan til tider bruke for lang tid med ballen.

Preben Vildalen, 7. 4 mål. 6 skudd

Scoret Norges tre siste mål og ble matchvinner. Gikk foran med enorm innsats og tok ansvar fra sjumetersstreken da Kristian Kjelling og Rune Skjærvold misset.

Jarle Rykkje, 4. 1 mål. 3 skudd

Fikk sjansen fra start, men klarte ikke å overbevise. Ble tatt av banen etter to bomskudd på gode muligheter. Ble igjen litt for pysete i angrep.

Jan Thomas Lauritzen, 4. 1 mål. 3 skudd. 2 tekniske feil

Klarte ikke å avslutte mesterskapet i samme stil som han har. Dårlig uttelling på skuddene og et par stygge tekniske feil . Om det tidlige kamptidspunktet skal ha skylden eller dårlig konsentrasjon er vanskelig å si.

Kristian Kjelling, 3. 1 mål. 3 skudd

Var ikke i nærheten av det nivået han var på innledningsvis i VM. Virket ukonsentrert og lite på hugget. Ble kjapt tatt av banen. Skuffende.

André Jørgensen, -

Kom aldri på banen.

Johnny Jensen, 6. 1 mål. 1 skudd

En kamp på det jevne for forsvarssjefen. Var igjen Norges beste forsvarsspiller, men heller ikke han klarte å komme opp på det nivået han har vært på tidligere i mesterskapet.

Marius Riise, 6. 5 mål. 8 skudd

Fikk spille hele kampen i og med Håvard Tvedten sto over. Scoret fem mål, men hadde også tre bomskudd, to av dem på kontringer. Skaffet Norge to sjumeterskast. Skulle muligens hatt ytterligere ett eller to.

Rune Skjærvold, 5. 5 mål. 11 skudd. 1 teknisk feil

Scoret fem mål, men likevel ingen stor kamp av trønderen. Med seks bomskudd, bidro han til Norges dårlige uttelling i kampen. Turde i hvert fall å ta de sjansene han ikke turde i starten av VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere