*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Norge

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)

Norge slo Hviterussland 1-0 i Minsk onsdag kveld. Her kan du se hvordan de norske spillerne gjorde det.

12.10.05 22:42

MINSK/OSLO (TV 2 Nettavisen):

THOMAS MYHRE - 6. Var sikkerheten selv i samfulle 94 minutter. Tok alt som kom hans vei, og hadde en kjemperedning ti minutter før slutt etter Hagens tabbe. Minus for ett sleivete utspark - det var alt.

JON INGE HØILAND - 4. Hadde brukbar kontroll på sin kantspiller. Var lite engasjert framover på banen. Tar ikke plassen til Andre Bergdølmo etter denne kampen.

BREDE HANGELAND - 6. Norges beste. Gjorde knapt nok noen feil i hele kampen. Brøt foran og vant dueller. Spilte på det sikre. En meget solid kamp av vikingen.

ERIK HAGEN - 6. Fikk en stygg ripe i lakken ti minutter før slutt, da han skled og serverte Hviterussland kampens største sjanse utenom den norske scoringen. Var stor utenom tabben.

JOHN ARNE RIISE - 4. Ny middels kamp av Riise. Var positivt med framover på et par anledninger, men det ble lite ut av det. Sliter med å få ut sitt potensial på landslaget.

JAN GUNNAR SOLLI - 5. Spilte seg opp i 2. omgang, etter en nokså blek opptreden før hvilen. Burde scoret på heading fra fem meter.

CHRISTIAN GRINDHEIM - 5. Løp som vanlig mye, og hadde bra kontroll på midtbanen. Var ikke så mye med i det konstruktive spillet som vi er vant med.

FREDRIK STRØMSTAD - 6. Debuterte med å markere seg fra start med flere sterke brudd. Viktig i overgangsfasen av spillet. Meget solid debut. Viste at han er moden for flere kamper på dette nivået.

MORTEN GAMST PEDERSEN - 5. En av hans bedre landskamper på en stund. Var imidlertid altfor upresis på flere dødballer, men hadde en ny målgivende, og var en av Norges mer kreative spillere.

STEFFEN IVERSEN - 5. Var mindre synlig enn mot Moldova, men ble pakket godt inn av hviterusserne. Viste imidlertid flere prov på fotball-smartness.

SIGURD RUSHFELDT - 5. Spilte bare 1. omgang, men gjorde en positiv opptreden. Virket mer komfortabel med ballen.

THORSTEIN HELSTAD - 5. Ble matchvinner, og spilte en respektabel omgang som spiss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.