RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Sist oppdatert:
Norge hadde ingen problemer med å nedsable Australia. Her er TV 2 Nettavisens spillerbørs.

Terese Pedersen - 6
Redninger: 12
Skudd 18
1 teknisk feil

Fikk sin VM-debut i andre omgang. Holdt seg lenge på to baklengsmål, men etter hvert måtte hun gi tapt for ytterligere fire australske skuddforsøk.

Katrine Lunde - 6
Redninger: 9
Skudd: 13

Redder ni av 13 skudd og klarer å holde konsentrasjonen oppe selv om det gikk langt mellom skuddene.

Ragnhild Aamodt - 5
1 mål
2 skudd

Fikk sitte store deler av kampen på benken slik at ungjentene Linn J. Sulland og Tonje Nøstvold fikk høste VM-erfaring. Bemerket seg ikke i de minuttene hun spilte.

Anette Hovind Johansen - 4
4 mål
7 skudd
3 tekniske feil

Det ble for høyt tempo og for mye kontringer for GOG-spilleren i dette oppgjøret. Gjorde noen unødvendige feil og fikk ikke helt finstilt siktet.

Randi Gustad - 7 BB
7 mål
8 skudd

Stortrivdes i sin fremskutte forsvarsrolle. Stjal ballen fra de australske spillerne gang på gang og hadde høy uttelling på skuddene sine.

Karoline Dyhre Breivang - 5
1 mål
1 skudd

Skulle først og fremst trene på forsvar-angrepsbytter og fikk stort sett bare spille forsvar for Tonje Nøstvold. Lurte seg med i angrep en gang og scoret ett mål.

Kristine Lunde - 5
1 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Markerte seg lite, men var nestsist på mange norske scoringer. Fikk ikke tatt så mye del i spillet i og med lynvingene stort sett løp ballen i mål på egenhånd.

Kari Mette Johansen - 7
7 mål
8 skudd

En drømmekamp for en hurtig kontringsspiller, og Larvik-vingen benyttet muligheten til å pynte på landslagsstatistikken sin.

Linn J. Sulland - 5
3 mål
4 skudd
1 teknisk feil

Fikk spilletid for første gang i VM og scoret noen flotte mål. Fikk også merke hvordan det er å være målvakt da en av australierne banket ballen i magen på henne.

Elisabeth Hilmo - 5
1 mål
1 skudd

Kapteinen skulle først og fremst spille forsvar, men i likhet med Dyhre Breivang kunne hun ikke dy seg da muligheten for en kontringsscoring bød seg.

Camilla Thorsen - 6
5 mål
6 skudd
1 teknisk feil

Sto for kveldens lekkerbisken da hun skrudde ballen rundt den australske målvakten. Fikk vist frem sin ekstreme hurtighet ved flere anledninger.

Marianne Rokne - 5
2 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Spilte ikke så altfor mye, men fikk vist de australske målvaktene at hun har krutt i skuddarmen. Fikk trent litt på å løpe til benken når Norge skulle i forsvar.

Tonje Nøstvold - 7
10 mål
14 skudd
2 tekniske feil

Ungjenten ville vise seg frem og gjorde det til gangs. Ble toppscorer med ti mål og har nå spilt seg inn i Marit Breiviks planer for resten av VM.

Isabel Blanco - 6
5 mål
5 skudd
2 tekniske feil

Scoret på de sjansene hun fikk, men lykkes ikke da hun skulle ta Katja Nyberg-rollen og kastet lange kontringspasninger. Gjorde en grei forsvarsjobb mot hjelpeløse australiere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere