RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Norge

Sist oppdatert:
Håndballjentene tapte 22-26 for Russland. Her er TV 2 Nettavisens spillerbørs.

Kjersti Beck - 5
5 redninger
11 skudd
1 teknisk feil

Kom inn for Katrine Lunde i andre omgang. Slapp noen lette skudd inn til å begynne med, men fikk noen redninger mot slutten.

Katrine Lunde - 6
13 redninger
33 skudd

Ikke like god som i de tre foregående kampene, men viste igjen at hun er Norges klart beste målvakt. Veldig god før pause. Ikke like bra etter.

Ragnhild Aamodt - 4
0 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Gjør en grei forsvarskamp, men slet med å få alt til å stemme offensivt. Ble feig da russerne slapp henne fra vingen, og spilte heller ballen tilbake fremfor å gå selv.

Anette Hovind Johansen - 4
0 mål
4 skudd
1 teknisk feil

Da hun kom på banen i første omgang var hun like famlende som mot Nederland. Spilte seg stort opp etter pause og hadde noen lekre utspill til Kari Mette Johansen.

Randi Gustad - 5

Var inne ved flere anledninger for å ligge i sin fremskutte forsvarsrolle. Tok fint bort Jelena Polenova de gangene hun var inne.

Karoline Dyhre Breivang - 7
3 mål
6 skudd
1 teknisk feil

Var rett og slett strålende i forsvar mot giganten Jelena Polenova. Åpnet kampen også glitrende fremover, med lure skudd og enorm innsats. Et par dumme bomskudd i andre omgang trekker litt ned.

Kristine Lunde - 6
1 mål
9 skudd
2 tekniske feil

Har en statistikk som kan skremme fanden på flatmark, men var likevel en av Norges bedre spillere i angrep. Var pådriveren bak det som skjedde og fungerte som sjef i angrepet selv om skuddene ikke satt.

Kari Mette Johansen - 7
5 mål
5 skudd

Spiller andre omgang på venstrevingen og gjør det strålende. Scorer på samtlige av sine skuddforsøk og burde vært brukt mer. Hennes beste VM-kamp.

Linn J. Sulland -
1 teknisk feil

Spilte for lite til å bli vurdert.

Elisabeth Hilmo - 6
2 mål
2 skudd
1 teknisk feil

Kapteinens klart beste kamp i mesterskapet. Fant seg endelig til rette på streken i angrep, samtidig som hun gjorde en god jobb i forsvar.

Camilla Thorsen - 6
3 mål
5 skudd

Har to bomskudd som egentlig kommer som et resultat av at noen måtte skyte for å unngå passivt spill. I likhet med Kari Mette Johansen blir hun brukt altfor lite i angrepsspillet.

Marianne Rokne - 5
6 mål
13 skudd
4 tekniske feil

Tør skyte når ingen andre gjør det. Men blir igjen sliten utover i kampen og avslutter svakt. Norges toppscorer igjen, og var sikker fra sjumetersstreken.

Tonje Nøstvold - 3
0 mål
4 skudd
2 tekniske feil

Er ung og full av pågangsmot. Er ikke redd for å fyre løs, selv om skuddene ikke satt mot Russland. Har viljen og tøffheten som skal til for å bli en toppspiller.

Isabel Blanco - 6
2 mål
2 skudd

Var et forsvar alene det første kvarteret. Klarte ikke å holde oppe den ekstreme intensiteten utover i kampen. Scorer på sine to muligheter og skaffer Norge et sjumeterskast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere