*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Norge

De norske håndballgutta klarte ikke å få med seg poeng fra kampen mot Russland. Slik spilte de i åpningskampen i EM.

27.01.06 00:33

Steinar Ege - 6
14 redninger
38 skudd

Åpnet kampen helt fantastisk. Med hjelp av et strålende forsvar sto Gummersbach-veteranen en meget god kamp, men klarte ikke holde nivået på like høyt nivå i andre omgang.

Ole Erevik -

Kom aldri på banen.

Alexander Buchmann - 6
7 mål
9 skudd
1 teknisk feil

Har overtatt som Norges straffeskytter og seks av sju fra sjumetersmerket lar seg høre i sin mesterskapsdebut. Den unge trønderen fikk også fart på det norske angrepet i andre omgang.

Christian Berge -
0 mål
1 skudd
1 teknisk feil

Var ikke på banen i mer enn seks minutter og spilte for lite til å bli vurdert.

Frank Løke - 7
5 mål
5 skudd
1 teknisk feil

Fortsatte der han slapp i Tunisia for ett år siden. Får han tak i ballen er det så godt som synonymt med scoring eller sjumeterkast. Skaffet Norge fire straffekast i tillegg til sine fem mål. Gjorde også en god forsvarskamp.

Bjarte Myrhol -

Kom aldri på banen.

Børge Lund - 4
0 mål
1 skudd
1 teknisk feil

Var til tider strålende i forsvar, men klarte aldri å bli den spillefordeleren Norge trengte i angrep. Ble for passiv og forsvant helt til tider.

Håvard Tvedten - 3
1 mål
3 skudd

Fullstendig anonym på venstrevingen. Slet også i forsvar med Denis Krivoshlykov. Akkurat som i VM i fjor, sliter stordingen fra start i mesterskapet, men hadde ingen å bytte med i og med Ole Magnus Ekelund var henvist til tribunen.

Preben Vildalen - 5
0 mål
1 skudd
1 teknisk feil

En av bærebjelkene i et strålende norsk forsvar. Rotet det til de gangene han ble med fremover. Fikk sin tredje tominutter tidlig i andre omgang og måtte se resten av kampen fra tribunen.

Jan Thomas Lauritzen - 4
0 mål
1 skudd

I likhet med Lund var Lauritzen god i forsvar, men fikk fint lite til i angrep. Ble veldig stasjonær og aldri noen trussel fra høyrebacken. Noe som skjøv det norske angrepsspillet mot venstre.

Kristian Kjelling - 6
6 mål
14 skudd
3 tekniske feil

Er mannen Norge må stole på i angrep. Brukte veldig mye plass og fikk litt for mye ansvar. Men er en konstant trussel. Scorer noen helt fantastiske mål. Blant annet et direkte frikast i første omgangs siste sekund.

André Jørgensen -
0 mål
2 skudd

Spilte for lite til å bli vurdert. Bommet på de mulighetene han fikk.

Johnny Jensen - 7
0 mål
0 skudd
2 tekniske feil

Var til tider helt fantastisk i forsvar og fikk prøvd seg i en uvant høyrebackrolle i andre omgang. Jobbet som en galleislave og skal ha en stor del av æren for at det bare ble 24 baklengsmål.

Rune Skjærvold - 4
3 mål
8 skudd
2 tekniske feil

Ble veldig mye involvert i og med de norske angrepene stort sett kom fra venstre mot høyre. Ingen stor uttelling, men turde gå på mål da veldig få andre gjorde det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.