Slik spilte Norge

Slik spilte de norske håndballguttene da de tapte for Serbia og Montenegro.

01.02.06 02:17

Steinar Ege - 8
24 redninger
49 skudd

Holdt Norge inne i kampen på egenhånd mot slutten og med litt bedre hjelp fra lagkameratene, kunne han blitt den store kamphelten. Reddet tre sjumeterskast og endte på en redningsprosent helt opp mot 50. Verdensklasse.

Ole Erevik -
0 redninger
1 skudd

Var bare inne de to minuttene Ege satt utvist. For lite til å bli vurdert.

Alexander Buchmann - 5
3 mål
6 skudd

Bommet på to av tre sjumeterskast. Ville veldig mye, men ble til tider for lett mot serbiske kolosser. Scoret to viktige mål mot slutten av kampen.

Frank Løke - 6
3 mål
3 skudd
1 teknisk feil

Ble ofret offensivt på grunn av for mange bytter angrep-forsvar. Men viste igjen høy klasse på streken. Skaffet Norge tre sjumeterskast i tillegg til de tre målene han scoret selv.

Kjetil Strand - 7
9 mål
16 skudd
4 tekniske feil

Spilte en aldeles utrolig første omgang, og lå tett på en 10'er på børsen. Men datt veldig av etter pause, da det ble ett mål på seks skudd og noen tullete tekniske feil. En veldig viktig spiller offensivt.

Ole Magnus Ekelund - 5
2 mål
3 skudd
1 teknisk feil

Viste igjen at det bor veldig mye i ham. To flotte scoringer. Hoppet inn uten respekt for en av verdens beste målvakter, Arpad Sterbik. Måtte dessverre ut med skade i andre omgang.

Bjarte Myrhol - 6

Fikk sin EM-debut da forsvaret sviktet i første omgang. Tettet igjen i midten sammen med Johnny Jensen. En kommende forsvarsstjerne på landslaget.

Børge Lund - 2
0 mål
1 skudd
4 tekniske feil

Fra det helt strålende mot Portugal til det nesten håpløse mot Serbia og Montenegro. Var nølende og upresis i angrep, og sviktet for en gangs skyld også i forsvar.

Håvard Tvedten - 4
1 mål
2 skudd

Fikk utrolig lite å jobbe med på kanten. Fikk ikke et eneste oppspill i løpet av hele kampen. Bommet da han kom alene med målvakt tidlig i kampen. Ikke hans feil at han ble anonym.

Preben Vildalen - 6
1 teknisk feil

Jobbet og slet noe voldsomt i det norske forsvaret, og for en gangs skyld unngikk han også utvisninger. Hever det norske forsvaret bare med tilstedeværelsen sin.

Jarle Rykkje -

Kom aldri på banen.

Jan Thomas Lauritzen - 5
1 mål
2 skudd

Fant seg ikke helt til rette på høyrevingen og forsvarsarbeidet var ikke alltid helt på topp. Men er viktig på høyresiden bakover.

Kristian Kjelling - 5
5 mål
8 skudd
3 tekniske feil

Fikk mye oppmerksomhet av serberne og kom ikke skikkelig inn i kampen. Ofret seg for å gi plass til Kjetil Strand i første omgang. Kunne med hell brukt mer bredde og fått med venstrevingene i spillet.

Johnny Jensen - 6
1 mål
2 skudd
2 tekniske feil

Var igjen sjef i det norske forsvaret. Gjør enkelte forsvarsprestasjoner som er helt i verdensklasse. Gjorde noen dumme tekniske feil som han burde klart å unngå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.