RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (SCANPIX)

Slik spilte Norge

Norge knuste Ungarn i EMs første kvalifiseringskamp lørdag kveld. Slik spilte de norske gutta.

THOMAS MYHRE - 6. Hadde en takknemlig oppgave med lite å gjøre, og ryddet unna det som kommer. Bunnsolid, selv om han aldri ble skikkelig testet.

ANDERS RAMBEKK - 6. God kontroll hele kampen igjennom. Hadde også målgivende til Gamstens fantomscoring. Viste at han har noe å bidra med på det norske landslaget, også når Jon Inge Høiland er tilbake igjen.

ERIK HAGEN - 8 - BB. Helt sjef i den bakre fireren. Duellsterk, tent, og virket til og med sikker med ballen. En av hans beste landskamper.

BREDE HANGELAND - 7. Styrte forsvarsfireren med sikker hånd. Sterk i duellene, sikker langs bakken og løste alle oppgaver med stoisk ro. Ny god landskamp.

MARIUS JOHNSEN - 6. Viste at han er en god vikar for John Arne Riise. Flott fremspilling til Solskjærs andre scoring.

FREDRIK STRØMSTAD - 6. Frekk på det andre norske målet, og la ned en formidabel innsats den timen han fikk spille. Men satte ikke sitt preg på kampen i like stor grad som vi kanskje hadde håpet på. Men spilte seg på ingen måte ut av laget.

MARTIN ANDRESEN - 7. Hadde flott kontroll på midtbanen. Var mest synlig i det defensive arbeidet lørdag kveld, men viste at han er i form.

KRISTOFER HÆSTAD - 7. Duracell-kanin. Løper og løper og løper og løper, og bidro mye med sin opprivende spillestil. Ungarerne fikk aldri et øyeblikks ro fra Start-spilleren. Ny god kamp.

MORTEN GAMST PEDERSEN - 7. Scoret et vanvittig mål som punkterte kampen. Virker som om venstrefoten er bra innstilt for tiden, også på dødball. En av hans bedre kamper på en stund.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR - 8. Konkurrerer med Hagen om banens beste-prisen, hovedsakelig for sine to scoringer. Viste at samarbeidet med John Carew er godt allerede. Fantastisk å ha deg tilbake, Ole Gunnar.

JOHN CAREW - 7. Skulle så gjerne sett deg i målprotokollen, John, men skapte mye på egen hånd og masse rom for sine medspillere. Var sterk og rask som alltid, og spilte nok en god kamp.

DANIEL BRAATEN - 6. Kom inn den siste halvtime for Strømstad. Løp ikke like mye, men skapte hakket mer fremover på banen. Er lei av jokerstempelet, men er en herlig og anvendelig spiller i form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere