*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Rosenborg

Foto: (scanpix)

Rosenborg tapte 1-2 mot Panathinaikos tirsdag kveld. Sjekk TV 2 Nettavisens vurdering av RBK-spillerne her.

Espen Johnsen 6:

Kunne ikke gjøre noe med Gonzalez' scoringer, og leverte også flere gode redninger i slutten av kampen. Den norske landslagskeeperen gjorde sine saker bra.

Robbie Russel 6

Hadde flere gode raid fremover på banen. Amerikaneren deltok flott i Rosenborgs offensive spill, og leverte også varene bakover på banen.

Vidar Riseth 4

Løste sine oppgaver bra defensivt, men kunne likevel vært med på hugget ved Gonzalez 1-0 scoring. Hadde en kjempesjanse til å sikre Rosenborg 2-2 på overtid, men headingen gikk over mål.

Erik Hoftun 5

Hoftun hang brukbart med, og var i kjent stil også med i det offensivte oppbyggende spillet. En kamp på det jevne av stopperveteranen.

Mikael Dorsin 3

Virket sliten, og rusten i det defensive spillet. Prøvde seg også fremover, men kom sjelden til gode innlegg etter å ha kommet rundt på kanten.

Fredrik Winsnes 5

Winsnes begynner å få rutine i Champions Leage. Han traff med pasningene, og spilte solid før hvilen. Etter hvilen sviktet han i likhet med resten av Rosenborgs midtbane i perioder defensivt.

Ørjan Berg 6

Hadde et kanonskudd i stolpen i første omgang. Løp som vanlig masse, og brøt hjemmelagets pasningsspill flere ganger. Han har likevel spilt bedre for trønderene i Champions League - men nok en gang mer en godkjent fra veteranen.

Roar Strand 7

Også Strand traff stolpen i først omgang. Gikk på mange løp, men slet litt med pasningsspillet. Spilte likevel en mer enn god nok kamp.

Øyvind Storflor 7

Herjet til tider på vingen. Viste flere flotte rykk, og kom til mange gode innlegg.

Frode Johnsen 4

Bommet på to 100 prosents-sjanser. Disse hadde han satt i Tippeligaen. Kjempet ellers i kjent stil, men slet med avslutningene. Scoret likevel Rosenborgs mål like før kampslutt med et sleivskudd fra omlag 30 meter.

Jan Gunnar Solli 3

Var stort sett anonym hos trønderene. Hadde en flott fremspilling til Frode Johnsen i andre omgang, som Johnsen bommet på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.