*Nettavisen* Sport.

Slik starter Norge mot Danmark i Algarve Cup

I PORTUGAL: Ingrid Syrstad Engen og resten av det norske landslaget er klare for Algarve Cup.

I PORTUGAL: Ingrid Syrstad Engen og resten av det norske landslaget er klare for Algarve Cup. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (BILDBYRÅN)

Dette er landslagssjef Martin Sjögrens 11 utvalgte til kampen mot Danmark.

04.03.20 13:53

Det norske landslaget er tittelforsvarer i turneringen som spilles i Portugal, og turneringen er en viktig oppkjøring før EM-kvalifiseringen fortsetter i april. Samtlige av Norges kamper i Algarve Cup blir vist på Nettavisen Direktesport.

Se den første kampen Norge - Danmark LIVE onsdag klokken 15.00

Resultatet i kampen mot Danmark avgjør om landslaget møter Sverige eller Tyskland i kamp to. Med seier over Danmark blir det en semifinale i A-sluttspillet, med tap blir det en semifinale i B-sluttspillet. Det betyr at Norge kommer uansett til å spille tre kamper i turneringen.

For å få tilgang til sendingene trenger du Nettavisen Pluss.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 12 måneder for 349 kroner

Og slik starter Norge mot Danmark:

Cecilie Fiskerstrand - Ingrid Moe Wold - Maren Mjelde - Maria Thorisdottir - Anja Sønstevold - Karina Sævik - Rikke Nygard - Ingrid Syrstad Engen - Guro Reiten - Caroline Graham Hansen og Elise Thorsnes.

Viktig turnering

Landslaget har ikke vært samlet siden november 2019, og derfor er denne turneringen viktig for de norske fotballjentene. Landslagssjef Martin Sjögren har uttalt at han ønsker å bruke turneringen til å se mange av spillerne i aksjon, men også at det blir viktig å forsvare tittelen fra i fjor.

Se kampene direkte med Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 12 måneder for 349 kroner

Alle profilene er med

Turneringen i Portugal er landslagets siste ordentlige samling før EM-kvalifiseringen fortsetter i april mot Wales borte, og landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut følgende 23 spillere til Algarve Cup:

Fakta

Troppen til Algarve Cup 2020

Full oversikt: Alle Nettavisen-sendte landskamper

For å understreke hvor viktig turneringen er, har landslagssjef Sjögren hentet inn profiler som Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Maren Mjelde og Maria Thorirsdottir, for å nevne noen.

Klikk på bildet for å forstørre. GLEDER SEG: Landslagskaptein Maren Mjelde og Caroline Graham Hansen ser frem til å spille for det norske landslaget igjen.

GLEDER SEG: Landslagskaptein Maren Mjelde (t.v.) og Caroline Graham Hansen ser frem til å spille for det norske landslaget igjen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (BILDBYRÅN)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag