RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik tjener du penger på Rekdal-fiasko

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Sjekk dagens oddstips med uvanlig god Europa League-odds fra Norsk Tipping.

Tjen penger på trav i lunsjen: Les Sportspills Bjerke-tips og spill her!

Langoddsen er usedvanlig innholdsrik i dag, da det spilles kvalifisering til Europa League over hele verdensdelen. I går traff vi på vår anbefalte dobbel med RBK og Celtic til 2,15 i odds, noe som var alt for lav odds, men vi tar det med oss. I dag, derimot, finner vi en del brukbar odds hos Norsk Tipping, og vi anbefaler derfor tre spill denne gangen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping i dag. Det er enkelt og du rekker oftere å spille den beste oddsen før den settes ned, noe som meget vel kan skje nettopp i dag.

Motherwell - Aalesund
Europa League kvalifisering, runde 3, returkamp etter 1-1 i Aalesund. Det var ingen direkte imponerende kamp Aalesund gjorde da de reddet inn et 1-1-resultat forrige uke. Motherwell la seg bakpå, og Aalesund fikk spille ball som de ville rundt midtbanen, men mål klarte de ikke å lage før de fikk straffespark helt mot slutten. Da hadde allerede skottene kontret inn det ene målet de ønsket seg.

Motherwell var blant de bedre skotske lagene bak Celtic og Rangers i fjor, og hadde 8-5-5 på hjemmebane totalt. De holdt Rangers til uavgjort to ganger, men tapte også enkelte hjemmekamper for bunnlagene.

Aalesund var ikke spesielt gode i Drammen i helgen, da det ble tap for et skaderammet Godset. Aalesund stilte med disse: Lindegaard, Jääger, Jalasto, Arnefjord, Parr, Mathisen, Larsen, Arneng, Carlsen, Phillips, Aarøy. Innbyttere: Grytebust, Tollås Nation, Fredriksen, Fuhre, Herrera, Sylling Olsen.

Motherwells Craig Brown uttaler seg om dagens kamp: We’ll try to win the game. It is only fair to our fans. They want to see us play and to see us attack. That is the way we will look to play; but we have to bear in mind that the formula to success in two-legged European football, with away goals counting double, is to score away from home and not concede in your home game. We want to entertain; we want to win; but we will not take unnecessary chances at the back.”

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Det er litt interessant at Brown også sier “I expect the Norwegians to play the exact same way they have every time I have seen them. They will almost certainly play a 4-3-3, with Aarøy up front and two spritely wingers either side." I Aalesund snakker man om at Rekdal muligens stokker om på startelleveren denne gangen, kanskje med Aarøy på benken fra start, som et overraskelsesmoment. Men dette er bare spekulasjoner.

Motherwell har noe erfaring fra dette nivået av internasjonal fotball, selv om de aldri har gjort det helt store i Europa. Aalesund er førstegangsreisende. Det er litt synd at hjemmelaget er videre med 0-0 her, for vi mistenker at de vil spille på resultatet så lenge som mulig, antagelig helt til Aalesund må gå desperat i angrep, og da kan alt skje.

Vårt tips blir lite mål, 0-0 eller 1-0 er ikke utenkelig, og et spill på under 2,5 mål til 1,55 kan være verdt noen kroner. Norsk Tipping tilbyr imidlertid et annet interessant spill i dag, nemlig om Aalesund går videre fra denne runden eller ikke. For å gå videre må Aalesund score minst ett mål. Det gir vi dem ikke store sjanser til å klare, Aalesund har scoret lite på naturgress i det siste, og kan få problemer mot Motherwells gode defensiv. Sjansene for 1-0 eller 0-0 må være ganske store, spesielt når vi hører den skotske trenerens terping på å ikke slippe inn mål på hjemmebane.

Er 1,45 på at Aalesund ikke går videre et bedre spill enn 1,70 på at Motherwell vinner kampen? Ja, blant annet fordi vi mener at sjansen for 0-0 er tilstede i ganske stor grad, noe som tar Motherwell videre. Vi setter 200 kroner på at Aalesund, dessverre for norsk fotball, ikke går videre. Spillefristen er klokken 20.40.

97. Aalesund - går videre (ja/nei)? 2,05 1,45

Klikk her for å levere dette spillet

Lausanne - Randers FC
Randers skuffet voldsomt da de tapte 2-3 i sin hjemmekamp. Nå ser det vanskelig ut med tanke på avansement, men ikke umulig. Lausanne-Sport spiller på nest høyeste nivå i Sveits, der de gjør det meget godt. Challenge League er to runder gammel og Lausanne har 2-0-0 og 6-0 i målforskjell så langt.

Randers FC reddet plassen i Superligaen med et nødskrik forrige sesong etter tidenes innspurt, og mange tror det skal gå bedre i år. Det er spilt tre runder i Danmark og Randers har 3-2 hjemme over Brøndby, 1-1 borte mot OB og 0-2 hjemme mot Nordsjælland hittil. Det siste betegnes som en stor skuffelse.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Trener Ove Christensen uttaler på klubbens nettside: "Selv om vi får en drømmestart, giver vi i første halvleg Lausanne en idé om, at de kan være med i kampen. Vi spiller dårligt, kommunikationen er dårlig og spillet fungerer ikke, hverken defensivt eller offensivt. Nu skal vi revanchere den dårlige indsats mod FCN på søndag og så tage til Schweiz med det erklærede mål at vinde returkampen med to mål, lød Ove Christensens afsluttende bemærkninger." Dette ble sagt før kampen mot Nordsjælland, som man dessverre tapte.

Randers må gå meget offensivt til verks hvis de skal klare 2-0 i Sveits. Vi tror danskene har for mye rusk i spillet til å klare det, vi tror like godt de kan få en baklengs i sitt jag etter storseier. Norsk Tipping holder Randers som favoritter, vi mener Lausanne bør være favoritter. 2,50 på H er ikke best i markedet, men absolutt vært risikoen slik vi vurderer denne kampen. Vi setter 100 kroner på Lausanne. Spillefristen er klokken 19.25.

77. Lausanne - Randers FC 2,50 2,90 2,30

Klikk her for å levere dette spillet

Liverpool - FK Rabotnicki
Liverpool vant greit 2-0 i Makedonia. Rabotnickis trener mente før kampen at det var 99 prosent sjanse for at Liverpool skulle vinne, og så skjedde.

Roy Hodgsons komponerer årets Liverpool-lag, og Joe Cole er på plass og fikk sin debut i treningskampen mot Borussia Mönchengladbach (det ble 1-0 til tyskerne). Fernando Torres og Steven Gerrard blir i klubben, tydeligvis.

Laget mot Rabotnicki i den første kampen så slik ut: Cavalieri, Kelly, Kyrgiakos, Skrtel, Agger, Jovanovic, Spearing, Lucas, Amoo, Aquilani, N'Gog. Benyttede innbyttere var Dalla Valle, Eccleston og Darby. David N'Gog scoret begge målene.

Hvis Rabotnicki mente det var 99 prosent sjanse for at Liverpool skulle vinne bortekampen, kan det ikke være særlig mye mindre denne gangen, og selv et Liverpool uten noen A-lagsspillere og uten noe annet krav enn å ikke tape mer enn 0-1 skal klare å vinne på Anfield. For makedonerne er det et høydepunkt i karrieren bare å spille på Anfield. For Liverpool er dette nesten for treningskamp å regne. Dette vinner Liverpool så mye de vil, og Norsk Tippings 1,30 på at det blir seier med minst to mål ser ut til å være god odds onsdag kveld.

Bestill scoringsvarsel på SMS! Da har du alltid full oversikt, uansett hvor du befinner deg.

Stuttgart - Molde
Stuttgart vant 3-2 i en underholdende kamp i Molde. Siden den gang har Molde styrket laget med en ny målvakt, Espen Bugge Pettersen, han kom som kjent fra Sandefjord, der han har reddet poeng for Tippeligaens bunnlag flere ganger.

Molde klarte 1-1 mot Brann i Bergen i en brukbar kamp av moldenserne. Men fortsatt står Molde uten borteseier i Tippeligaen, og de er i ferd med å bli tatt igjen av Hønefoss på kvalikplassen.

Mot Brann var Knut Olav Rindarøy ikke med på grunn av sykdom, men det var visstnok bare en lett halsbetennelse eller noe slikt, så han burde være disponibel i dag. Christian Steen er skadet, mens Vegard Forren er usikker. Den nye målvakten Bugge Pettersen spiller ikke dagens kamp.

Stuttgarts VM-deltakende spillere Khalid Boulahrouz, Cacau og Serdar Tasci er ferdige med sin post-VM ferie og tilbake i trening med Stuttgart. Om de spiller mot Molde på torsdag er slett ikke sikkert.

Vi skulle så gjerne ønsket at Molde var like gode som i fjor, men det er dessverre et stykke igjen dit. B-laget til Stuttgart skal kunne klare en komfortabel seier hjemme på Mercedes-Benz Arena i dag, og kanskje stiller Stuttgart med flere av de beste nå som de spiller hjemme. Stuttgart trenger som kjent ikke vinne kampen, men det tror vi ikke de klarer å unngå, for Molde har ikke vært det helt store bortelaget i år.

Hjemmeseier med minst to mål til 1,62 i odds spilles, i en dobbel med tomålsseier eller mer til Liverpool. Denne gir 2,11 i odds og dette er hakket høyere enn hva Betsafe og mange andre bookmakere tilbyr onsdag kveld. Vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.25 og man kan se Stuttgart - Molde på TV 2 Zebra klokken 20.30.

88. Stuttgart - Molde (0-1) 1,62 3,80 3,40
98. Liverpool - FK Rabotnicki Skop (0-1) 1,30 4,25 5,80

Total odds 2,11

Klikk her for å levere dette spillet

Ellers har vi god tro på under 2,5 mål i Motherwell - Aalesund. Norsk Tipping ser ut til å ha grei odds på AZ i dag, men vi har liten tro på at de vinner, da de allerede har 2-0 å gå på fra det første møtet med IFK Göteborg, og svenskene er gode på hjemmebane om dagen.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere