RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty/All Over Press

Slik var Liverpools Dempsey-plan

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers ville kvitte seg med flere profiler i jakten på Fulham-spilleren.

Liverpool jaktet Clint Dempsey intenst på siste dag av overgangsvinduet, men den røde klubben måtte til slutt se spilleren velge Tottenham.

Anfield-klubben og Fulham klarte aldri å komme til enighet om Dempsey, og enkelte medier vil ha det til at londonklubben krevde mer av Liverpool enn Spurs.

Londonklubben betalte rundt 6 millioner pund for 29-åringen.

Bakgrunnen for dette kan nok være at Fulham allerede var irriterte på Liverpool, og måten klubben hadde flørtet med Dempsey i løpet av sommeren.

Flere profiler
Skal man tro avisen Daily Mail så er det i hvert fall ingen tvil om at Liverpool-manager Brendan Rodgers virkelig ønsket seg amerikaneren.

Den tidligere Swansea-sjefen skal også ha hatt en klar plan om hvem som kunne ofres for å realisere en overgang.

Nordiren skal ha vært villig til å bytte bort flere profilerte spillere for å sikre seg den målfarlige Fulham-spilleren.

Ifølge Daily Mail skal Jordan Henderson, José Enrique og Stewart Downing alle ha vært aktuelle for å bli inkludert i en avtale for 29 år gamle Dempsey.

Spesielt Downing og Henderson har blitt sett på som overflødige på Anfield, og Rodgers var villig til å ofre de dyrekjøpte spillerne for å sikre en som passer hans spillestil bedre.

Jaktet venstreback
Det var først og fremst Henderson manageren ønsket å kvitte seg med, og klubbene skal ha kommet fram til en avtale for unggutten, men spilleren selv ønsket ikke å forlate Liverpool.

Daily Mail skriver også at Rodgers skal ha jaktet en erfaren venstreback på overgangsvinduets siste dag, og at det derfor var aktuelt å bytte bort Enrique.

Liverpool endte overgangsvinduet med å hente inn folk som Joe Allen, Nuri Sahin (på lån), Ousamma Assiadi, Fabio Borini og unggutten Samed Yesil.

Den røde klubben har fått en småtung start på sesongen i Premier League, og står kun med ett poeng etter de tre første kampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere