Gå til sidens hovedinnhold

Slik var overgangs-vinduets siste dag

Historien om Robinho og alle de andre store overgangene.

Da er overgangsvinduet stengt.

Nå må vi vente til januar før de europeiske storklubbene kan hente spillere igjen.

Tottenham sørget imidlertid for overgangsdrama - på overtid - med sitt mulige kjøp av Rafael van der Vaart, AC Milan forsterket med Robinho, mens Marcus Pedersen ble solgt fra Strømsgodset til nederlandske Vitesse. Det skjedde mye annet også. Det finner du mer om hvis du scroller nedover i denne saken.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

LES OGSÅ: Sommerens Premier League-overganger

Transferdeadline LIVE:
00.25: Og da sier vi at det var det. Takk for følget og god natt!

00.20: Spissen Nicki Bille går fra danske Nordsjælland til spanske Villarreal.

00.19: Maceo Rigters har gått fra Blackburn til nederlandske Willem II på ett års lån.

00.10: Min kjappe oppsummering: Harry Redknapp har det fortsatt. Får han virkelig kloa i Real Madrids Rafael van der Vaart for åtte millioner pund, så er det bare å bøye seg i støvet. Endelig avklaring onsdag. Ellers er det bare å takke Birmingham (se 20.38) og Stoke (se 20.26) for å bidra til spenning med flere handler, mens Steve Bruce og Sunderland slo til med med et rekordkjøp på 13 millioner pund for å sikre seg Ghanas VM-spiller Asamoah Gyan. Likevel, sjekk AC Milan. Først Zlatan Ibrahimovic. I dag Robinho. I Norge blir det spennende å se hva Fegor Ogude kan få til i Vålerenga, og hva Bakary Sare kan få til i Rosenborg. Marcus Pedersen er dessverre tapt for Tippeligaen i denne omgang, han er klar for nederlandske Vitesse, og Fredrikstad-brassen Fernando Wallace Pereira er klar for belgiske Gent.

00.01: Da er overgangsvinduet stengt, men som i England (som stengte 19.00) så kan det komme bekreftede overganger også senere, når papirarbeidet i ulike forbund går i orden.

00.00: Galatasaray har kjøpt Wolfsburg-spiller Zvjezdan Misimovic.

23.59: En sjekk med ulike klubber samt fotballforbundet kan tyde på at det ikke kommer noen overraskende Tippeliga-overganger helt på tampen.

23.55: Den ble glemt/oversett, men rett skal være rett - Moss har hentet Stian Birkeland for resten av sesongen. Han kan debutere mot sin tidligere klubb, Løv-Ham. Mer på mossfk.no.

23.30: Sevilla-spiller Christian Romaric har gått på ett års utlån til Real Zaragoza. Det melder Marca.

23.24: Manchester Citys Felipe Caicedo har gått på ett års utlån til La Liga-klubben Levante. Han var på utlån hos Sporting Lisboa og Malaga i fjor.

23.22: En endelig avklaring på om Rafael van der Vaarts overgang fra Real Madrid til Tottenham går i orden, er først ventet onsdag.

23.16: Det er fortsatt ikke klart om Tottenham fikk gjennom Rafael van der Vaarts papirer i tide, og alt skjedde uansett i siste liten. Ifølge nettstedet Goal trakk Real Madrid seg fra en låneavtale fem minutter før overgangsvinduet stengte. Tottenham-formann Daniel Levy sendte imidlertid umiddelbart et forbedret bud (åtte millioner pund) tilbake til Real, og dermed ser det ut som om van der Vaart blir (eller ble) Tottenham-spiller i absolutt siste minutt.

23.11: Nå har Strømsgodset også bekreftet salget av Marcus Pedersen til Vitesse på sine nettsider. Samtidig melder de at alt tyder på at Gardar Johansson (tidligere Fredrikstad) og Mohammed Abu (Manchester City-talent) blir Godset-spillere før midnatt. Gardar Johansson spilte sist for Hansa Rostock.

23.08: Fredrikstad-spiller Fernando Wallace Pereira er klar for belgiske Gent. Det bekrefter belgierne på sin nettside. Overgangssummen skal etter det Nettavisen erfarer være på om lag 3,5 millioner kroner.

23.05: litt ordentlig fotball på tampen. Manchester Citys norske unggutt, Abdisalam Ibrahim, scoret ett av målene da City-reservene slo Aston Villas reserver 2-0 tirsdag kveld.

22.50: Selv om Premier League-klubbene har brukt 350 millioner pund på spillerkjøp i sommer, så er det faktisk 22 prosent mindre enn hva de brukte i fjor. Faktisk har ikke engelskmennene brukt så «lite» penger siden 2006, melder nettstedet Goal.

22.44: Tidligere Tottenham-spiller Teemu Tainio er klar for Ajax, etter at han nylig ble løst fra Sunderland-kontrakten sin. Tainio gjenforenes dermed med Martin Jol - manageren som i sin tid hentet ham til Tottenham.

22.41: Veldig mye roligere her nå, men vi blir selvsagt sittende i alle fall til midnatt. Hvem vet. Plutselig smeller det igjen et eller annet sted.

22.37: Det er bare å beklage Molde. Ser nå at Moldes signering av Moss-talentet Krister Wemberg ikke er nevnt. Får skylde på Rafael van der Vaart. Vel, den 18 år gamle U-landslagsspilleren som tidligere i sommer var på prøvespill i skotske Rangers, har altså gått til Molde.

22.16: Mer Fredrikstad. Nettavisen har hørt at back Fernando Wallace Perreira kan flytte på seg i dag. Men blir det utenlands eller til en norsk klubb? I Fredrikstad ryktes det at Vålerenga forsøker seg. Overgangssummen skal uansett ligge på 3-4 millioner kroner.

22.15: Roger Risholt går fra Kongsvinger til Fredrikstad. Det melder Fredrikstad på sine nettsider.

22.05: Og da er vel Rafael van der Vaarts overgang fra Real Madrid til Tottenham så godt som offisiell. Jermain Defoe twitrer i alle fall følgende: - Hørte akkurat at Rafael-avtalen er i boks. Massivt kupp for Tottenham. Han er en toppspiller og dødballspesialist også, skriver Tottenhams-spissen.

21.36: Marcus Pedersen skal etter det Nettavisen erfarer nå være solgt fra Strømsgodset til nederlandske Vitesse. Det bekrefter også klubben på sin nettside.

21.28: Meme Tchite har gått fra Racing Santander til Standard Liege.

21.16: Franske Lens har hentet Gregory Sertic på lån fra Bordeaux for kommende sesong.

21.12: Rosenborg har hentet hjem Michael Jamtfall fra lån i Ranheim, og spilleren har skrevet under på en treårskontrakt.

21.08: Siaka Tiene har gått fra Valenciennes til Paris St. Germain i Frankrike.

21.05: Redknapp ble beskyldt for å være en som herjer i overgangsvinduet her om dagen, og svarte med å si «Fuck off» til journalisten. Vel, får han van der Vaart for åtte millioner pund så fortjener han vel betegnelsen «wheeler-dealer». Har du ikke sett klippet av Redknapp, kan du se det her .

20.57: Harry Redknapp: - Vi har forsøkt å få noe i boks, men venter på den endelige bekreftelsen på at alt er i orden. Jeg tror han (Rafael van der Vaart) var på vei til Bayern München for 18 millioner pund i går. Plutselig ble han mye billigere, og rundt klokka 17 tirsdag fikk jeg vite at han var tilgjengelig for åtte millioner pund. Han er en toppspiller som definitivt vil forsterke oss, og overgangssummen falt nok så mye fordi deadline kom så nær. Vi var også interessert i Ryan Babel, vi henvdente oss til Liverpool, men var aldri i nærheten, en gang.

20.52: Ifølge Redknapp er det kun den endelige godkjennelsen fra Premier League som mangler. Men merk - alt av papirer må ha vært på plass før 19.00 for at overgangen blir offisiell.

20.51: Harry Redknapp skal ha bekreftet at de har kjøpt Real Madrid-spilleren for åtte millioner pund!

20.50: RAFAEL VAN DER VAART ER TOTTENHAM-SPILLER.

20.44: Mer Rafael van der Vaart. Nå må det vel være i boks. Marca har nå følgende Flash-melding: «Rafael van der Vaart deja el Real Madrid y se va al Tottenham Hotspur». Google-oversettelsen min sier at det betyr at van der Vaart forlater Real Madrid til fordel for Tottenham. Noen som vet mer?

20.41: Svenske Markus Rosenberg går på lån fra Werder Bremen til spanske Racing Santander.

20.38: Jeg lot meg imponere av Birmingham som sikret seg Barcelonas Hleb, Chiles Jean Beausejour og Spartak Moskva-kapteinen, men det er umulig å komme unna AC Milan som den store overgangsvinneren de siste dagene. Zlatan og Robinho holder tross alt et visst nivå. - Gaver fra Silvio Berlusconi, sier Milan-direktør Adriano Galliani.

20.34: Pablo Osvaldo har gått fra Serie A og Bologna til La Liga og Espanyol.

20.26: Hvis noen skulle være skeptiske helt til nå, så har Stoke omsider bekreftet at de har sikret seg Eidur Gudjohnen (Monaco), Marc Wilson (Portsmouth) og Jermaine Pennant (Zaragoza) i dag.

20.23: Thomas Jacobsen, som spilte for Lyn frem til klubben gikk under, har skrevet under for Bodø/Glimt igjen.

20.20: Rykte, rykte, rykte, fra en såkalt god kilde, på BBC. Rafael Van der Vaart skal ha skrevet under på ett års lån til Tottenham, og Harry Redknapp skal ha opsjon på kjøp etterpå. Dessverre bare et rykte...

20.19: West Ham-manager Avram Grant: - Liverpool var interessert i Carlton Cole. Ryan Babel motsatt vei ble vurdert, men det ble ingenting av noe av det. Vi forsøkte oss på flere ting, men lyktes ikke med noe.

20.16: David Rozenhal, som spilte for Hamburger SV i fjor, har skrevet under for franske Lille.

20.13: Noen som husker hurtigtoget Lasse Olsen? Vel, nå skal 36-åringen spille for Mjøndalen i Adeccoligaen.

20.08: Hårreisende øyeblikk for oss som liker flest mulig stjerner i Premier League. Sky Sports-reporteren ved Tottenhams treningsanlegg melder at «noe er på gang...». Tottenhams mediaavdeling svarer heller ikke på telefon for øyeblikket.

20.06: Til Tottenham-fansen: Harry Redknapp skal fortsatt være på klubbens treningsanlegg. Det pleier han ikke å være så sent. Kan være positivt med tanke Rafael van der Vaart.

20.04: Norge igjen og Nybergsund har hentet svensk-tyrkiske Erkan Saglik fra tyrkiske Kocaelispor. Han er midtstopper.

20.02: Forrresten, hvis Fenerbahce etter å ha hatt Evertons Joseph Yobo på lån i ett år, ønsker å kjøpe ham, så kan de gjøre det for fem millioner pund.

19.59: Overgang med norsk tilhørighet. Andrius Velicka, som spilte for Viking for et par år siden, har nå gått på lån fra Rangers til Aberdeen.

19.54: Og hvis noen ikke skjønner hvorfor vi fortsatt venter. Vinduet er jo stengt? Vel, det engelske fotballforbundet ser nå på alle papirer som er sendt inn fra klubber, og gir så klubbene tilbakemelding på om alt er i orden og skjedde i tide. Kanskje et storkjøp ligger nederst i bunken?

19.50: Til mulig desperate Tottenham-fans. BBC har forsøkt å finne ut av Rafael van der Vaart-ryktene, men alt er taust. Fra alle hold. Det må vel være bra, vel?

19.48: Og Alan Judge er lånt ut fra Blackburn til Notts County frem til januar.

19.48: Martyn Waghorn har forlatt Sunderland til fordel for Leicester for 3 millioner pund.

19.47: Lars Jacobsen skal ha gått fra Blackburn til West Ham, ifølge Daily Mirror. Det var kanskje ikke det West Ham-fansen håpet på, men...

19.45: Vel, det engelske vinduet er stengt. Det roer seg nok litt ned der nå, selv om det fortsatt kan komme bekreftede overganger videre gjennom kvelden. Det kan imidlertid fortsatt komme en del overganger i resten av Europa.

19.42: Juventus fortsatt aktive. Nå skal de ha sikret seg Napolis Leandro Rinaudo. Du kan lese mer på juvenorge.com.

19.36: Sunderland trenger også rekordkjøpet Asamoah Gyan. Manager Steve Bruce har nemlig akkurat fortalt at spiss Frazier Campbell er ute i et halvt år med skade.

19.32: Heftig og noe uvanlig overgang for en ire. Werder Bremen har ifølge BBC kjøpt den 19 år gamle Cliftonville-spissen Liam Boyce.

19.30: Og der forsvant Evertons Joseph Yobo. Låneovergangen til Fenerbahce er bekreftet.

19.29: Gir meg ikke helt med Rafael van der Vaart til Tottenham. En The Times-journalist twitret akkurat at nederlenderen ankom Tottenhams treningsanlegg ett minutt før vinduet stengte. Er det likevel håp?

19.27: Grei detalj å ta med seg videre. Ifølge Sky Sports er det kjøpt spillere for over 323 millioner pund i dette overgangsvinduet. Finanskrise, anyone?

19.25: Fulham har avvist at de forsøkte seg på David Bentley, men ifølge SSN skal de ha forsøkt seg på Roque Santa Cruz. Ikke overraskende det, at Mark Hughes ønsket ham igjen.

19.23: - Det har vært rimelig hektisk, men vi venter fortsatt på noen klubber, både Tippeliga og andre, sier Stein Pedersen i Norges Fotballforbund til Nettavisen. Pedersen er en av forbundets menn som jobber med de siste overgangene tirsdag, og klubbene har ofte varslet på forhånd at noe kan skje.

19.16: Nei, Daily Mirror sier nå at det skjedde for sent. Van der Vaart blir ikke Tottenham-spiller. Men hva med Mauro Zarate fra Lazio?

19.15: Selv om Daily Mirror nå melder at van der Vaarts overgang til Tottenham KAN være gjort i tide...Jeg er ikke Spurs-fan, men dette får selv hårene hos meg til å reise seg.

19.12: Tottenham skal visstnok ha MISLYKTES med å hente Rafael van der Vaart fra Real Madrid rett før overgangsvinduet stengte.

19.10: Marco Borrierellos overgang fra AC Milan til Roma skal forresten være lån i ett år for to millioner euro.. Deretter har Roma opsjon på kjøp hvis de legger ytterligere 13 millioner euro i potten da.

19.05: Bang igjen. Wigan, som tidligere tirsdag hentet Tom Cleverley på lån fra Manchester United, har nå hentet Chelseas Franco di Santo på permanent overgang.

19.03: Bang. Bang. Stoke skal ha sikret seg Eidur Gudjohnsen fra Monaco og Jermaine Pennant fra Real Zaragoza.

19.01: Men alle tidligere erfaringer tilsier at vi vil få flere bekreftede overganger også etter 19.00. Papirene og alt må imidlertid være underskrevet nå. Hvis ikke er det for sent.

19.00: Da er overgangsvinduet stengt i England.

18.59: Flere rapporter om at Rafal van der Vaart skal være i ferd med å gå på lån fra Real Madrid til Tottenham...Kan det stemme? OvertidsDRAMA!

18.58: Fulham skal visstnok være i ferd med å sikre seg Tottenhams David Bentley på ett års lån? To minutter igjen...

18.55: Men her er nok en ny VM-spiller til Premier League. Jean Beausejour, som undertegnede lot seg imponere av for Chile i VM, er klar for Birmingham.

18.54: Klarer Liverpool å sikre seg en spiss helt på tampen? Rykter vil også ha det til at Tottenham skal ha sikret seg en spiller fra Nederlands VM-tropp....Rafael van der Vaart? På lån?

18.52: Heftig fra Gazzello Del Sport på tampen. Mauro Zarate kan være på vei til Tottenham for 25 millioner pund. Woha.

18.49: Blackpool har nå også bekreftet at de har sikret seg DJ Campbell fra Leicester.

18.47: Ifølge Sky Sports er Stoke nå interessert i å leie Jermaine Pennant fra Real Zaragoza. Ajax skal også være med i kampen.

18.46: Og der ble Asamoah Gyan også offisielt Sunderlands nye rekordkjøp.(se også 18.19)

18.45: Juventus skal også ha sikret seg en ny danske. Lyngbys Frederik Sorensen Hillesborg skal være klar for Serie A-klubben.

18.44: Ny stor overgang i Italia. Roma svarer på Milans kjøp av Robinho ved å kjøpe Marco Borrirello fra AC Milan for hele 14 millioner pund, melder Daily Mirror.

18.40: Til Spania. Hercules, som tidligere har sikret seg David Trezeguet, har nå hentet nederlandske Royston Drenthe på lån fra Real Madrid.

18.39: Sunderland melder forresten at rekordkjøpet av Asamoah Gyan fra Rennes fortsatt ikke er helt i boks. Uhu. Glipper det?

18.36: Forresten, får mailboksen full av mailer fra dere lesere. Beklager at jeg ikke får svart på alle, men jeg garanterer i alle fall at de leses.

18.34: DJ Campbell er for øvrig i ferd med å skrive under for Blackpool. Han kommer i så fall fra Leicester.

18.33: Så var det endelig bekreftet med Emiliano Insua. Lånt ut fra Liverpool i ett år til Galatasaray, og tyrkerne har opsjon på kjøp. Arsenals utlån av Armand Traore til Juventus er nå også helt i boks. Han leies også ut i ett år.

18.29: Kris Stadsgaard er, som ventet, solgt fra Rosenborg til spanske Malaga.
Les Nettavisens sak (skrevet mandag) om dette her.

18.27. 30 minutter igjen. Hva kan vi håpe på? Ny Liverpool-spiss? Et siste Tottenham-kjøp? Ender Grafite i Everton? Får Arsenal en ny keeper? Og hva med West Ham? Og så kan vi jo fortsatt drømme om en kjempeovergang helt ut av det blå...

18.19: Og der fikk vi en ny VM-stjerne til Premier League. Asamoah Gyan skal omsider være klar for Sunderland, selv om klubbene ikke har bekreftet det foreløpig. Gyan blir ifølge rapportene Sunderlands nye rekordkjøp etter at overgangssummen er på hele 13 millioner pund.

18.18: Evertons Joseph Yobo er også på vei bort. På lån han også. Til Fenerbahce.

18.16: West Ham, som visstnok ønsker Tuncay fra Stoke, skal ifølge Sky Sports også være i forhandlinger med Blackburns Pascal Chimbonda.

18.14: Alex Hleb gikk tidligere tirsdag på lån fra Barcelona til Birmingham, og hevder han sa nei til å spille både for Liverpool og Tottenham. Jada...

18.09:Manchester United-fansen drømmer om en overgang i siste minutt. Evertons Jack Rodwell er nevnt. Steven Defour fra Standard Liege også. Men foreløpig ser det ut til å ende med et utlån av Tom Cleverley til Wigan. Det siste gikk i orden for en drøy time siden.

18.08: Robinhos pris? Vel, i engelsk presse skrives det at AC Milan har betalt alt fra 12 til 22 millioner pund for Manchester City-spilleren. Kanskje for mye å be om at City bruker de pengene de siste 52 minuttene?

18.07: Blackburn og West Ham ønsker å leie Tuncay fra Stoke, melder Daily Mirror.

18.01: 59 minutter igjen av det engelske vinduet. Rapportene sier at West Ham og Liverpool ikke klarer å bli enige om pris for Carlton Cole. Dermed kunne Ryan Babel være på vei til Tottenham i et rent salg, helt til han via nettet fastslår at han ikke skal noen steder.

17.54: Og der var også Robinhos Premier League-karriere over. Han har omsider satt navnetrekket sitt på en kontrakt som binder ham til AC Milan. Milan har kjøpt ham fra Manchester City. Zlatan, 4-0 i serieåpningen og Robinho, det har vært et par ok dager for Milan-fansen...

17.53: Genoa har sikret seg AC Milan-veteranen Kakha Kaladze.

17.42: Mamadou Bah har forlatt Strasbourg til fordel for Stuttgart. Samtidig rapporteres det i Tyskland at Bologna har kommet med et offisielt bud på Werder Bremens Markus Rosenberg.

17.39: Kongsvingers Adem Güven har tirsdag vært på vei til Hønefoss, men ifølge glomdalen.no takket han til slutt nei til å bytte Tippeliga-klubb.

17.37: Ifølge nettstedet Goal aksepterte Liverpool et bud fra Tottenham på fem millioner pund for Ryan Babel tidligere tirsdag. Så kompliserte imidlertid West Ham og Liverpools forsøk på å sikre seg Carlton Cole hele greia.

17.28: Fulham jobber ifølge Sky Sports intenst for å hente Roma-keeper Doni før vinduet stenger. Betyr det at noe likevel kan skje med Mark Schwarzer til Arsenal?

17.27: En leser hevder å ha funnet kilder som rapporterer at Real Madrids Sergio Ramos kan være på vei til Manchester United, og at Sunderlands Lee Cattermole kan ende i Bolton. Vel, det er lov å håpe på begge deler - 90 minutter før det engelske overgangsvinduet stenger.

17.25:Bangani Khumalo, som spilte for Sør-Afrika i VM, skal være i samtaler med Tottenham, selv om overgangen først vil gjelde fra januar, melder Sky Sports.

17.14: Nederlandske Vitesse, som altså skal være i forhandlinger med Strømsgodset om Marcus Pedersen, sikret seg før i dag Arsenals Nacer Barazite på lån.

17.05: Kongsvingers Roger Risholt var så godt som klar for Fredrikstad, da laget fra de dype skoger bestemte seg for å ikke fullføre overgangen, skriver Fredriksstad Blad.

17.02:Eidur Gudjohnsen spiller ikke for Island mot Norge i EM-kvalifiseringskampen fredag, men har brukt tirsdagen godt. Nå bekrefter Stoke at de er i samtaler med islendingen om ett års lån. Nå er det altså mindre enn to timer til det engelske overgangsvinduet stenger.

17.01: Manchester United har leid ut den lovende kantspilleren Tom Cleverley til Wigan. Han ble kåret til årets spiller i Watford da han var på utlån der i fjor.

17.00: Tyske Schalke er også aktive. Først henter de Klaas-Jan Huntelaar og Jose Manuel Jurado. Nå har de sikret seg midtstopper Nicolas Plestan fra Lille.

16.56: Svipptur til Norge. Strømsgodset skal ifølge Drammens Tidende være i ferd med å sikre seg Manchester Citys ghaneser, Mohammed Abu, på ett års lån. Samtidig er det ikke lenger noen hemmelighet at Marcus Pedersen er høyaktuell for et salg til nederlandske Vitesse.

16.47:Birmingham herjer. Først sikret de seg altså Spartak Moskva-kaptein Martin Jiranek. Nå har de sikret seg Barcelonas Alex Hleb på ett års lån.

16.33: Ifølge SSN er West Ham fortsatt i tenkeboksen over Liverpools siste bud på Carlton Cole, men Liverpools klubblege er i London og kan ta en rask legesjekk hvis tilbudet aksepteres. Samtidig ryktes det at Ryan Babel altså er i lufta - på vei til London - og kan gå til West Ham som en del av avtalen. Merk - overgangsvinduet i England stenger allerede 19.00 norsk tid.

16.28: Da er det offisielt. Birmingham har sikret seg Spartak Moskva-kaptein Martin Jiranek for en ukjent sum.

16.26:Stoke skal ifølge BBC ha lagt inn et offisielt bud på Wigans Charles N'Zogbia.

16.21: Det ser ut som Liverpool er den heteste klubben å følge de neste timene. De skal være på desperat spissjakt, og er altså koblet til Mario Gomez, Carlton Cole, Peter Crouch og Roque Santa Cruz. Samtidig kan Ryan Babel bli brukt i en bytteavtale for å få en spiss, mens Daily Mail også mener å vite at Inter har gjort et nytt forsøk på å hente Dirk Kuyt.

16.15: Da tar Dag Langerød over stafettpinnen, og skal følge vinduet frem til det stenger i England klokka 19 - og resten av Europa ved midnatt. Jeg har vært i kontakt med en rekke Tippeliga-klubber, og det er fortsatt stor aktivitet hos klubbene. Blir meget overrasket om ikke vi får enda flere norske overganger helt på tampen.

16.07: Paul Konchesky er klar for Liverpool fra Fulham. Det er de røde som bekrefter overgangen på sin nettside.

16.00: Da takker jeg for meg, og overlater transferpinnen til Dag Langerød. Det er vel først nå moroa vireklig starter.

15.57: Liverpool skal nå ha lagt inn et offisielt bud på Carlton Cole, det melder Sky Sports. Ellers svirrer det også rykter om at de røde vil prøve seg på Ajax' måljeger Luis Suarez.

15.40:Salif Diao har signert en ny kontrakt med Stoke. Spilleren fant seg ingen ny klubb og blir værende på Britannia.

15.35: Marcus Pedersen blir trolig solgt fra Strømsgodset i dag. Les mer om det her! En leser tror spissen ville passe bra inn i Rosenborg, som et springbrett før han tar steget ut i profftilværelsen. Hva tror dere? Noe for trønderne?

15.16:Vålerenga har hentet den nigerianske landslagsspilleren Fegor Ogude. Han blir hentet fra Warri Wolves FC.

15.07: West Ham vil gjøre et forsøk på å hente Joseph Yobo fra Everton, det opplyser troverdige Sky Sports.

15.04: Det meldes om ryddesjau i Liverpool. Nabil El Zhar, Damian Plessis, Ryan Babel og Lucas Leiva kan alle forlate klubben i dag. Inn vil det trolig komme en spiss og back.

15.01: Italienske medier melder nå at Robinhos overgang til AC Milan er i boks. Samtidig meldes det også at Marco Borriello, som måtte bort for å få plass til brassen, går til Roma.

14.59:Fulham bekrefter at Mark Schwarzer blir på Craven Cottage. En skade på reservekeeper David Stockdale skal være grunnen til at klubben ikke kan selge sin sisteskanse.

14.56:Valon Behrami kan være på vei tilbake til italiensk fotball. Sampdoria kikker på West Ham-spilleren, meldes det.

14.50: Vi har fått en ny norsk proff i England. Stords stortalent Torbjørn Agdestein er klar for Brighton & Hove Albion.

14.48: Vi minner om at mer eller mindre bekreftede overganger står oppført i faktaboksen til høyre på siden. -------->

14.46: Både Stoke og Fulham blir koblet til Real Madrids nederlender Royston Drenthe. Spilleren er overflødig i Madrid.

14.36: Litt Tippeliga-nytt igjen. 20 år gamle Vegard Landaas, med en fortid i Monaco, er klar for Odd Grenland.

14.29: Siste nytt i Liverpools spissjakt er at de nå har lagt inn et bud på 9 millioner pund + Ryan Babel for Carlton Cole.

14.24: Blir det noen ny spiss i Liverpool? Mario Gomez, Bryan Ruiz, Ricky van Wolfswinkel, Carlton Cole, Fernando Llorente, Bojan Krkic, og Marco Borriello har alle på et eller annet vis blitt nevnt i løpet av dagen. I tillegg har en leser kommet med knalltipset om at Stan Collymore er observert på en parkeringsplass i Liverpool. Der har vi kanskje løsningen?

14.18: Vi har allerede skrevet at Tottenham skal ha vist interesse for Ryan Babel, og nå skal også West Ham ha kastet seg inn i kampen om nederlenderen som spiller for Liverpool.

14.14:Atlético Madrid har brukt dagen på å selge Jose Manuel Jurado til Schalke. Nå håper spanjolene å bruke litt av pengene de fikk på å sikre seg Arda Turan fra Galatasaray.

14.07: Harry har talt. Tottenham-manageren uttaler at han ikke forventer noen flere overganger i dag, og at han trodde det var 1. april da han åpnet dagens aviser og leste overgangsrykter.

14.00: For en dag! Selv om det bare er et veldig løst rykte så står jubelen i taket her over at Ricky van Wolfswinkel nå blir linket til Liverpool. Spissen scoret hat trick mot Celtic nylig.

13.58: Wolfsburgs midtbanespiller Zvjezdan Misimovic er på det nærmeste klar for tyrkiske Galatasaray.

13.48:Robinhos overgang til Milan kan strande. Klubben er nemlig avhengig av å kvitte seg med Marco Borriello før de kan signere brassen. Borriello vil bare forlate San Siro på en permanent overgang, og ikke lån. Dette må Milan ordne fort.

13.41:Pienaar eller Parker? De engelske avisene er uenige om hvem av de to som skal til Tottenham i løpet av kvelden.

13.32:Fernando Morientes legger opp. Den tidligere Liverpool-, Real Madrid-, og Monaco-spilleren går over til en jobb i spansk TV. Kanskje han får henge med dama til Iker Casillas?

13.28:Birmingham skal ha fått godkjent arbeidstillatelse for både Alexander Hleb og Jean Beausejour, melder Sky Sports. Da er det vel bare et tidsspørsmål før det blir offisielt.

13.26:Juventus bekrefter at de har hentet Armand Traore på lån fra Arsenal. Samtidig er Jonathan Zebina ferdig i klubben. Franskmannen er dermed tilgjengelig gratis, om noen vil ha.

13.23: Tottenham ser ut til å gå for Evertons Steven Pienaar. Det haster imidlertid med å få til en avtale, og Harry Redknapp er lite snakkevillig. Han driver vel og «wheeler og dealer».

13.20: Det surrer også litt rykter i vår hjemlige liga. Thorstein Helstad skal angivelig være observert i Trondheim, mens Arild Sundgot kan være aktuell for et utlån til Strømsgodset.

13.18: Chelsea Franco Di Santo kan ende opp i Wigan. Det samme kan også Blackburns spiss Jason Roberts.

13.16: Som vi også skrev i går har den franske spissen David Trezeguet gått fra Juventus til spanske Hercules.

13.10: The Telegraph hevder nå at Tottenham vil prøve å få til en avtale der de bytter Roman Pavlutsjenko mot Ryan Babel i Liverpool. Babel har også blitt linket til Spurs i andre medier.

13.08: Da skal det mer eller mindre være bekreftet at Emiliano Insua går til Galatasaray fra Liverpool.

13.05: Det tikker inn en rekke mail her om at Robinho skal være observert i Milano, og at brassen kun er en legesjekk fra å skrive under for den italienske klubben AC Milan. Ikke verst det.

13.02: Arsenal skal være i ferd med å gjøre et siste framstøt mot Fulhams Mark Schwarzer. Ifølge engelske aviser skal et bud på rundt 40 millioner kroner nå ligge på bordet for målvakten. Andre kilder melder imidlertid om at Asmir Begovic i Stoke og Rene Adler i Bayer Leverkusen er det heteste kandidatene.

12.52: Sky Sports melder nå at Emiliano Insua kommer til å gå på lån til Galatasaray. Spilleren meldte tidligere tirsdag via Twitter at han var på plass i Tyrkia, så den er nok bankers.

12.49: Stoke er ute etter å stjele overskrifter i dag. Det siste er at klubben er i ferd med å sikre seg islandske Eidur Gudjohnsen fra Monaco. Fra før er Marc Wilson og Lucas Leiva nevnt.

12.47: Vi minner om at mer eller mindre bekreftede overganger står oppført i faktaboksen til høyre på siden. -------->

12.46: En kjapp titt gjennom mailbunken fra ivrige lesere viser at Besiktas kan komme til å prøve seg på Robbie Keane, mens Waldo Ponce er tilbake i Europa for Racing Santander.

12.43: Og der var vi tilbake igjen, ja. Nå med snus, cola, bagel og skolebrød i posen. Litt må man jo unne seg selveste transfer deadline day, eller hva? Har det skjedd noe nytt?

12.21: Da koster jeg sannelig på meg en liten lunsjpause. Vi sender en stor takk til alle som sender inn tips og innspill. Fortsett med det. Adressen er ole.hansen@nettavisen.no .

12.18: Ikke mye som har rørt seg i Aston Villa-leieren så langt. En av våre lesere har et håp om at Robbie Keane kommer inn porten på Villa Park og at «måltyven» Emile Heskey forsvinner.

12.15: Hva skjer med Robinho? Blir han værende i Manchester eller forsvinner han? Både Barcelona og AC Milan skal være interessert. Sistnevnte håper å få til en byttehandel der spissen Marco Borriello går motsatt vei, altså til Manchester City.

12.14: Ifølge France Football skal Chelsea være sugne på å hente Sør-Koreas VM-helt Park Chu-Young. Enn så lenge har imidlertid ikke londonklubben kommet til enighet med Monaco.

12.12: Birmingham har sikret seg en av Chiles VM-spillere. Jean Beausejour fra Club America skal være klar.

12.10: Les om mandagens overganger her!

12.08: Stille har det også vært rundt Manchester United. En av klubbens norske supportere håper likevel at Sir Alex Ferguson har et ess i ermet, og henter Jack Rodwell helt på tampen.

12.07: Arsenals målvaktjakt har det vært stille rundt i dag. En leser med hjerte i Arsenal forteller oss via e-post at han tar gjerne hvilken som helst keeper nå, bortsett fra Jan Kjell Larsen.

12.06: Burvokter Stipe Pletikosa skal endelig være klar for Tottenham. Det skal i første omgang gjelde en låneavtale for den 32 år gamle keeperen, men med en opsjon på kjøp.

11.46: Ifølge Sogn Avis kommer stortalentet Even Hovland ikke til å signere for Molde. Han blir heller med Sogndal opp i Tippeligaen, enn å rykke ned med Uwe Rösler og Gunnar Halle.

11.44:Wolverhampton har hentet Birminghams Marcus Bent på lån. Avtalen gjelder fram til 4. januar 2011.

11.40: En av våre lesere kan også melde om at Ian Rush skal til Oslo. Visst nok ikke for å styrke 6. divisjonslaget til Lyn, men for å bidra på en fotballskole. Moro for den yngre garde.

11.38: Emiliano Insua kan være på vei bort fra Liverpool - igjen. Ifølge spillerens Twitter-side er han på plass i Tyrkia, og klubben skal være Galatasaray. Dermed tyder vel også mye på at de røde vil sikre seg en annen venstreback i løpet av dagen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

11.35: Ifølge Daily Telegraph skal Fulham ha avslått en forespørsel fra Liverpool på Bobby Zamora. Det er tydelig at de røde jakter en spiss. Mario Gomez og Bryan Ruiz er hete navn nå. Mens også Carlton Cole til stadighet blir nevnt.

11.34: Den talentfulle og målfarlige islandske midtbanespilleren Gylfi Sigurdsson fra Reading er klar for Hoffenheim.

11.30:Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

11.29: En AC Milan-supporter har sendt oss mail og fortalt at det er stor spenning rundt hva som skjer rundt de røde og svarte i dag. Han håper på Robinho inn fra Man City.

11.19:Everton er på spissjakt. Ifølge Sky Sports skal Wolfsburgs Grafite nå være en het potet hos den blå klubben. Aston Villa og Juventus skal også ha vist interesse.

11.14: Åj åj åj! Nettstedet Goal.com skriver nå at Tottenham vil prøve seg på Ryan Babel. Moro med «silly tuesday».

11.12: Ifølge en leser går det nå rykter i lokalavisen Liverpool Echo om at Mario Gomez er observert i Liverpool.

11.10: Mye Stoke i dag. Siste nytt er at Tony Pulis vil prøve å sikre seg Charles N'Zogbia. Spilleren var på det nærmeste klar for Birmingham tidligere, men overgangen gikk i vasken.

11.06: Endelig litt Premier League-action. BBC melder at tidligere Brann-spiller Paul Scharner er klar for West Bromwich.

11.03:Lecce handler. Edward Ofere (fra Malmö), Andrea Rispoli (fra Parma) og Manuel Coppola (fra Parma) er alle klare for klubben. Enn så lenge er detaljene rundt overgangene ukjent.

10.59: En leser med hjerte i Liverpool mener følgende: Mario Gomez inn porten på Anfield fordi Bayern-spissen ønsker mer spilletid. Mens vedkommende håper Lucas Leiva forsvinner.

10.55: En av våre lesere med hjertet i Newcastle har følgende forhåpninger til dagen. Robbie Keane og Ricky van Wolfswinkel inn porten. Shola Ameobi og Leon Best ut porten.

10.53: Da er det offisielt! Pape Diakhate er klar for Lyon.

10.51:West Bromwich Albion skal være interessert i å hente den 20 år gamle stopperen Craig Dawson fra Rochdale.

10.48: På ryktefronten snakkes det om at Citys Roque Santa Cruz kan være på vei til Fulham, mens Tottenhams Jermaine Jenas kan være på vei tilbake til sin tidligere klubb Newcastle.

10.47: Litt reklame: Få scoringsvarsel på din mobil.

10.38: The Sun (ehhh...) melder at Lyon har sikret seg Pape Diakhate på lån fra Dinamo Kiev. Vi venter på en litt mer pålitelig bekreftelse før vi slenger oss i veggen i ren begeistring.

10.36: Da var Schalke og Atlético Madrid enige om Juan Manuel Jurado. Overgangssummen skal ligge på 13 millioner euro for 24-åringen. Overgangen er imidlertid ikke sluttført ennå.

10.26: Mine damer og herrer, Parma er i slaget. Den italienske Serie A-klubben har sikret seg midtbanemannen Antonio Candreva fra Udinese. I første omgang er det snakk om et lån.

10.20: Portsmouths Marc Wilson skal være i Stoke for å gjennomføre legesjekk. Det kan bli en travel dag på Britannia.

10.16:Valencia har slått til og sikret seg Marius Stankevicius fra Sampdoria. Italienerne klarte ikke å kvalifisere seg til årets Mesterliga, og nå drar mannen med tilnavnet «Stanke» til Spania. Litaueren var lånt ut til Sevilla forrige sesong.

10.15: Les litt mer om RBK-aktuelle Bakary Saré her !

10.00:Juventus skal være i ferd med å sikre seg Arsenals talentfulle venstreback Armand Traore på lån ut sesongen.

09.55: Litt Tippeliga nå. Ifølge Rosenborgs offisielle nettsted skal ivorianske Bakary Saré være aktuell. RBK og Anderlecht er enige om en låneavtale og kun praktiske tilretteleggelser skal gjenstå før 20-åringen kan trekke på seg trønderdrakta.

09.51: Liverpool Daily Post ifølge liverpool.no skriver at Lucas Leiva kan være på vei til Stoke. Flere andre klubber skal også være interessert i å hente Liverpool-spilleren i løpet av dagen.

09.48: Sky Sports melder at Emmanuel Adebayor og Shay Given kommer til å bli værende i Manchester City inntil videre.

09.47: Arsenals Arsène Wenger utelukker ikke at klubben vil hente nye forsterkninger. Så spørs det da, om det kommer noen tuslende inn porten på Emirates. En ny keeper, kanskje?

09.38: Hvem håper og tror du at din klubb vil hente i løpet av dagen? Send oss gjerne en e-post og legg ut i det vide og brede. Personlig kunne jeg tenke meg «Tricky» Ricky van Wolfswinkel i Premier League. Mest på grunn av navnet.

09.35: En liten oppsummering av hva som rører seg i morgentimene: Asamoah Gyan (Rennes) på legesjekk i Sunderland, Liverpool jakter Mario Gomez (Bayern), Spurs snuser på Emmanuel Adebayor (Man City) og Sulley Muntari (Inter), Schalke kikker på Juan Manuel Jurado (Atlético Madrid) og Birmingham vil sikre seg Alexander Hleb (Barca).

09.32: Bob Bradley har blitt linket til den ledige trenerjobben i Aston Villa, men manager på Villa Park blir han neppe. Bradley har nemlig nylig signert en ny kontrakt med USA. Det spekuleres nå i at David Moyes kan være en aktuell kandidat.

09.28: Ifølge forholdsvis troverdige Sky Sports skal Birmingham være i ferd med å sikre seg Alexander Hleb fra Barcelona. Hviterusseren har også en fortid i Premier League med Arsenal.

09.25: På en dag som dette vil det naturlig nok florere av både rykter og mer konkrete nyheter. Vi ønsker selvfølgelig å bringe dere både løst og fast, og presiser derfor at noe av det som skrives er RYKTER hentet fra diverse medier i utlandet.

09.24: Tottenham håper å kapre Inters Sulley Muntari. Spurs-manager Harry Redknapp kjenner spilleren fra Portsmouth-tiden.

09.17: I England hevdes det at Liverpool fortsatt skal være interessert i å sikre seg Mario Gomez fra Bayern München. Roy Hodgson skal imidlertid også ha følere ute etter Carlton Cole.

09.15: Mye å gjøre for Schalke 04 i dag. Klas-Jan Huntelaar er som allerede nevnt klar, og nå håper tyskerne også å få på plass en avtale for Atletico Madrids Juan Manuel Jurado.

09.14: Ghanas VM-stjerne Asamoah Gyan skal være på plass i Sunderland for medisinsk test. Det er at antatt at Steve Bruce vil bruke rundt 15 millioner pund på spilleren fra Rennes.

09.09: I Italia er Juventus og AC Milan på krigsstien. Klubbene vurderer å bytte Kaka Kaladze (Milan) og Fabio Grosso (Juve).

09.07: Rapporter fra Hellas indikerer at Liverpools Damian Plessis kan komme til å forsvinne fra Anfield i løpet av dagen. Neste stopp for franskmannen kan bli greske Panathinaikos.

08.58: Tirsdagens bekreftede overganger vil etter hvert dukke opp i en faktaramme til høyre i denne artikkelen. Undertegnede må bare få i seg morgenkaffen, og skaffe seg litt oversikt.

08.48: Det som i hvert fall er helt sikkert er at nederlandske Klas-Jan Huntelaar ikke blir Premier League-spiller dette overgangsvinduet. Måljegeren, med en fortid i Ajax og Real Madrid, er klar for tyske Schalke 04 . Dermed gjenforenes han med tidligere lagkamerat Raul, som tidligere i sommer skrev under for klubben som har fått en tung start i Bundesligaen.

08.45: Da er vi i gang med det som forhåpentligvis kommer til å bli en spennende og aktiv dag på transfermarkedet. Får Tottenham sin nye spiss? Kommer Robinho til å forsvinne fra Manchester City, og vil det skje noe nytt rundt Anthony Annan?

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken