RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik vil Mourinho forsterke

Sist oppdatert:
Samme dag som Hernan Crespo ikke møtte til Chelseas første trening, avslørte Chelsea-manager Jose Mourinho hvilke posisjoner han fortsatt leter etter spillere i.

På pressekonferansen etter treningen sa Mourinho at han ikke hadde hørt fra argentineren. Crespo har imidlertid gjennom pressen sagt at han vil tilbake til serie A. Fremtiden i Chelsea ser dermed ut til å være alt annet enn lys.

Samtidig fortalte Mourinho hva han syntes om stallen sin.

- Det er 20 spillere som helt sikkert er med i stallen vår. Det er 3-4 plasser vi er usikre på. Det kan bli nye spillere. De kan også bli fylt av spillere vi allerede har i stallen, sier Mourinho til klubbens nettsider.

Han avviste samtidig at det var noe sannhet i ryktene om at Edgar Davids eller Wayne Rooney var på vei til klubben.

- Vi trenger ingen høyrebacker. Der har vi Paulo Ferreira og Glen Johnson. Vi trenger ingen venstrebacker. Der har vi Babayaro og Wayne Bridge. Vi trenger ingen venstrevinger. Der har vi Damien Duff og Arjen Robben. I midtforsvaret derimot er det mer åpent. Og det samme ellers på midtbanen og på spissplass, sier Mourinho.

Han bekymret seg heller ikke over at Chelsea til slutt ikke fikk kloa i Liverpools Steven Gerrard.

- Han er en klassespiller. Jeg kjenner ham ikke veldig godt, men av det jeg så på banen så skjønner jeg at han er en klassespiller med en bra personlighet. Men jeg tenker positivt. Det er mange spillere å velge fra innen fotballen. Nå må vi bare tenke litt annerledes. Jeg ønsker ham all lykke i Liverpool - så lenge de ender bak oss serien, fortsetter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere