*Nettavisen* Sport.

Slik vinner du penger på trav i kveld

Nettavisen lanserer en frisk banker som vi har stor tro på i kveldens doble V5-omgang på Jarlsberg. Les tipsene og spill her.

09.03.07 20:01

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Jarlsberg.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Jarlsberg.

Vi tror det kan være fine penger å tjene på Jarlsberg i kveld. Kveldens klare spilleobjekt kommer ut i V5A. Hesten kommer ut etter pause og står med tre uplasserte i raden, men formen er langt bedre enn som så.
Her kan du lese hvorfor vi tror hesten vinner.

I V5B blir Frekken klar favoritt, og vi tror han har en god sjanse til å ta årets fjerde seier på fem starter. Et par av de andre løpene er imidlertid åpne, slik at det kan være penger å tjene selv med storfavoritten "i boet".

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I morgen er det forøvrig en meget spennende V75-omgang på Bjerke. Løpene virker åpne, og det kan fort bli millionutbetaling igjen. Forrige helg ble utbetalingen for 7 rette gedigne 32,7 millioner kroner. Nå er en ny jokerpott aktivert, og det ligger dermed ca. 24 millioner til en eventuell alenevinner.

Tips og kuskekommentarer til V75-løpene finner du på Nettavisen fra fredag ettermiddag.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.