Gå til sidens hovedinnhold

Slikt blir det ikke poeng av

Alt gikk galt da Heming gjestet Furuset kunstgress.

Furuset: Først skjøt Hemings kaptein Erik Dahle ballen i eget mål via en motspiller. Så ble Halvard Sigmundstad utvist etter to gule kort. Ett minutt før full tid ble Heming tildelt straffespark. Det gikk ikke i mål.
Dette ble en nedtur for oss. Vi kunne fått med oss det ene poenget. Men vi manglet 1520 spillere til denne kampen, forteller Heming-trener Einar Sigmundstad.

Kritikk

Så kommer han med kritikk av anlegget på Furuset.
Det er på kanten at vi i 3. divisjon i 2007 spiller på en gammel filtbane med sand. De unge spillerne våre lurer på forholdene når det ikke er benker og ikke hjørneflagg på banen. Jeg må nok ta en telefon til fotballkretsen, sier Sigmundstad.
Banen ble i sin tid finansiert av IKEA mot at de fikk bygge på Furuset, og den ligger tett inntil IKEA-bygget. Veien til benken er ikke lang. Verken for banen eller for en del av spillerne som var i aksjon for Heming lørdag. Det laget presterte var tynne greier.
Heming slet i den kraftige vinden og hadde problemer med å holde ballen på bakken. Der var Oslo City mye bedre. Laget består i hovedsak teknisk gode og hurtige afrikanere. Det hadde ikke vært noe å si på en større seier til hjemmelaget. Selv om de måtte ha hjelp for å score.

Prioritet B

Heming har problemer med at spillerne er opptatt i helgene.
Helger i Heming-land. Folk flakser rundt på alle slags arrangementer. Det er folk med ambisjoner i yrkeslivet, studenter som er opptatt med alt mulig. Bryllup og arrangementer. Heldigvis har vi bare én lørdagskamp igjen, sier Sigmundstad.
Dette var det første tapet for Heming i årets serie.
Vi kan leve med det. Det ble bare 01. Jeg tror ikke vi får så mange flere tap, og vi ender nok på øvre halvdel av tabellen, sier han.
I kveld (torsdag) spiller Heming hjemme mot serieleder Frigg.
Jeg får telle opp hvor mange spillere vi har. Problemet er at nå har vi heller ikke treningstid. Men vi skal prøve å gjøre det best mulig, avslutter Heming-treneren.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter