*Nettavisen* Sport.

Slipper ikke Björnsson til Brann

Islandske Armann Smári Björnsson ble onsdag kveld enig med Brann. Men Hafnarfjördur slipper ikke midtstopperen med det første.

17.08.06 12:30

Brann har lenge vært på jakt etter en ny midtstopper.

Nå har de fått napp hos islandske Armann Smári Björnsson.

- Ble enig med Brann
25-åringen ble onsdag enig med bergenserne.

- Vi er ferdige med forhandlingene og er enige om en treårskontrakt. Jeg kommer til Bergen på fredag, sier han til Bergens Tidende.

Men det betyr ikke at han nødvendigvis blir Brann-spiller.

Onsdag kveld signerte han nemlig en treårskontrakt med Hafnarfjördur, for at klubben ikke skulle miste ham uten overgangssum.

- Det stemmer ikke at vi er blitt enige med Brann, men ting kan skje i dag, sier Björnssons agent Olafur Gardarsson til TV 2 Nettavisen.

Må spille for FH
Torsdag ble den islandske serielederen kontaktet av Brann med tanke på en overgang. Men FH kommer ikke til å la ham dra til Brann med det første.

- Vi er ikke mestere ennå og han er vår beste spiller. Det ville være dumt av oss å la ham gå nå, sier klubbformann Peter Stephensen til TV 2 Sporten.

Når fem serierunder gjenstår, har Hafnarfjördur ti poengs forsprang på Valur i toppen av tabellen. Dermed er det uaktuelt for Björnsson å dra før etter kampene mot Keflavik og Breidablik.

- Ikke i Bergen på fredag
Og Björnsson blir ikke å se i Bergen på fredag.

- Det går ikke. Det er helt sikkert. Vi har kamp på søndag, sier Stephensen.

Hvis ikke FH vinner de to kampene de har igjen i august, kan han tidligst bli Brann-spiller til starten av neste sesong.

- Da er han fremdeles FH-spiller, sier klubbformannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.