RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slitekamp for Håland

Foto: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX
Vi tror på stillingskrig og dødt løp mellom AGF og SønderjyskE i dagens oddstips.

Det står 19 objekter på mandagens langoddsprogram. Fotball fra Danmark, Tyskland, Spania, Skottland og Frankrike, blant annet, og ett oppgjør fra Elitserien.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
108. Lens - Sedan B 2,75

Lens imponerer ikke for tiden, og det er enkelt å tale Sedans sak. De er et mer spennende lag, de er utvilsomt i bedre form og de er også noe så sjeldent som en Ligue 2-klubb som scorer mange mål og gjerne våger gå for seieren også på bortebane. 2-3-1 på seks bortekamper for Sedan, og en fin 3-1 borteseier over Angers sist, før de slo Amiens hjemme med samme sifre. I dag kan de godt vinne igjen. 2,75 på B blir dagens langskudd.

Dagens avslag
101. Bari - Hellas Verona H 1,90

Vi holder oss unna dette objektet fra Serie B. Variable Bari klarer sjelden vinne to kamper på rad og Huseklepps gamle klubb oser ikke akkurat av stabilitet nå heller. De henger brukbart med på tabellen, selv om de scorer utrolig få mål. 1,90 er ikke nok på et lag som har 2-0-3 på sine fem siste, scorer under 1 mål per kamp i snitt og møter en motstander i form.

Dagens spill
Tre objekter vekker vår interesse. I sveitsisk Challenge League ser FC Wil 1900 ut som en vinner, og i Elitserien er HV 71 i god form, til tross for tap mot formlaget Brynäs på lørdag. Mot AIK tror vi HV 71 har gode sjanser, men vi vil helst ikke under 2 i odds. Vi ser nærmere på kveldens kamp i dansk Superliga.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

99. SønderjyskE - AGF
SønderjyskE ødela bongen vår forrige mandag ved å klare 1-1 borte mot FC Midtjylland. Her kunne de fort tapt, for SønderjyskE skaper lite og hvis de kan få med seg ett poeng ved å ødelegge motstanders spill snarere enn å ta initiativ selv, gjør de gjerne det. Det er ingenting fancy over dette laget og deres spill for tiden, synes vi. Nå har de hjemmekamp igjen, noe de trives generelt dårlig med, fordi de da ventes å føre kampene. Det er ikke like enkelt som å ligge bakpå og ta overganger på bortebane, ikke for SønderjyskE hvertfall, som har 1-2-3 på seks hjemmekamper. Kun 5 mål er scoret.

Hjemmelagets tropp er stort sett skadefri, melder de på egen nettside, dog er Thomas Hansen (f) suspendert. Lagets offensive brikke, Fabricius, har startet på benken i flere kamper på rad, han er på vei tilbake fra skade og ikke tåler 90 minutter. Trener Enevoldsen sier faktisk at ingen av de tre foretrukne på topp, Fabricius, Antipas og Bechmann, holder i 90 minutter for tiden, men at alle tre trolig får spilletid i her.

AGF har vært friske i come-backet på øverste nivå. 6-6-2 på de 14 første gir 4. plass, og i kveld kan de passere FC Midtjylland med seier. På bortebane har de 2-3-2, og de to siste borte i ligaen har endt 1-1 mot Lyngby og 1-1 mot FCK.

AGF fikk en stor skadebekymring da Graulund (a) skadet seg og blir ute i månedsvis. Han skapte veldig mye og avgjorde flere kamper nesten på egenhånd. Nå er det Søren Larsen som skal skape farlighetene fremover, sammen med en midtbane der det er mye kvalitet, blant annet Martin Jørgensen. Men "edgen", det lille ekstra, kall det hva du vil, forsvinner med Graulund. I dag er Håland (f), Petersen (m) og Nørregaard (m) tilbake i troppen etter å ha stått over mot Køge i forrige ligakamp.

SønderjyskE kommer helt sikkert til å gjøre det vanskelig for AGF, ved å tillate lite pasninger og spill. Dette kan bli stillingskrig og kjemping på midtbanen i veldig mange av de 90 minuttene som skal unnagjøres, og uten en matchvinner som Graulund ser det ikke like lyst ut for bortelaget. Hverken 0-0 eller 1-1 vil overraske oss. Vi setter 100 kroner på uavgjort til odds 2,80. Fristen er klokken 18.55.

99. SønderjyskE - AGF 2,65 2,80 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere