RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)

Sliten Northug dropper renn

Sist oppdatert:
- Blir for stor belastning, sier John Northug.

Petter Northug har meldt forfall til Norefjellrennet, som går av stabelen lørdag.

- Trist for alle som hadde gledet seg til å se han her på Norefjell, men det er nok av andre store navn som er på startlisten så det blir fortsatt den sterkeste startfelt på ett turrenn noen gang tror vi, skriver arrangørene i en pressemelding torsdag

Ifølge pappa og manager John Northug stiller sønnen som planlagt i Flyktningerennet søndag.

- Vurderingen er rett og slett at belastningen blir for stor hvis Petter skal reise tur-retur Norefjell for å går renn lørdag.

- Han har deltatt på tre barneskirenn denne uka i tillegg til treningen, og merker at belastningen blir for stor hvis han også skal delta i Norefjellrennet. Derfor har vi gjort denne vurderingen, sier John Northug til Nettavisen.

I fjor var arrangørene i Norefjellrennet i konflikt med Norges Skiforbund, og forbundet nektet landslagsløperne å stille opp.

Partene er imidlertid kommet til enighet om årets renn, og John Northug understreker at skiforbundet ikke har noe med forfallet fra Petter Northug å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere