RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sliter med kunstgressproblemer

Sist oppdatert:
Kunstgresset på Color Line Stadion begynner å bli nedslitt.

Aalesund FK la kunstgress foran 2005-sesongen, men allerede etter to sesongers spill begynner «gresset» å bli slitt. Likevel har ikke klubben noen planer om å gjøre noe før til neste år.

- Planen vår er å ikke gjøre dette før neste år. Det er utgangspunktet, sier daglig leder i AaFK, Helge Blindheim, til smp.no.

AaFK-spillerne fikk seg grundig hakeslepp da de spilte bortekamp mot Bodø/Glimt i høst. Kunstgresset på Aspmyra var av en helt annen kvalitet, og har fått to stjerner av FIFA, noe som betyr at det for eksempel kan spilles europacupkamper der. Kunstgresset var av langt høyere kvalitet enn det på Color Line Stadion.

- FIFA innførte nye regler akkurat da vi la dekket. Derfor falt vi litt mellom to stoler, forklarer Blindheim, som ikke utelukker at AaFK kan komme til å endre på gresset tidligere enn planlagt.

- Det som er helt sikkert er at det spilles på det nåværende dekket fram til sommeren. Om vi finner ut at banen er så slitt at noe må gjøres da, så har vi tatt høyde for dette i sommerpausen, sier Blindheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere