BARCELONA - SEVILLA 0-0:

Real Madrid hadde knust Malaga 4-0 tidligere på kvelden, og Barcelona trengte derfor tre poeng hjemme mot Sevilla for å beholde tetplassen i spansk La Liga.

Men gjestene forsvarte seg godt gjennom 90 minutter på Camp Nou, samtidig som Sevilla-keeper Javier Varas sto som en levende vegg i mål.

På overtid ble imidlertid Andres Iniesta felt på vei gjennom mot mål, og dommeren dømte på straffemerket.

Da startet dramatikken for alvor.

Forsvares av treneren
Frederic Kanoute var antakelig ikke ute etter å skaffe seg noen Fair Play-pris, da han først sparket bort ballen Lionel Messi hadde lagt på krittmerket - og pådro seg gult kort. Den tidligere Tottenham-spilleren svarte med å gå bort til de andre spillerne og bli med i en opphetet diskusjon, for så å slå ned Cesc Fabregas.

Det er uklart hva som egentlig satte i gang slagsmålet, men Sevilla-trener Marcelino Garcia Toral forsvarer sin spiller.

- Jeg vet ennå ikke nok om hva som skjedde med Kanoute. Men jeg blir overrasket dersom han reagerte slik uten først å ha blitt provosert, sier den 46 år gamle treneren, ifølge den spanske avisa Marca.

Kanoute ble belønnet med utvisning, selvfølgelig, og det er godt mulig at det blir flere kampers utestengelse for den 34 år gamle maliseren.

- Hadde studert ham på forhånd
Han oppnådde imidlertid det han ville: Lionel Messi måtte vente i flere minutter før han fikk ta straffesparket, og den lille, argentinske magikeren slo en løs straffe som kampens store spiller, Varas, reddet.

- Jeg vet ikke om Messi var påvirket av slagsmålet, og jeg skal ikke ha all æren. Men jeg visste hvor jeg skulle slenge meg, for jeg hadde studert ham, sier keeperhelten etter kampen, ifølge Marca.

Senere på overtid pådro Fernando Navarro seg sitt andre gule kort, og gjestene måtte dermed avslutte kampen med ni mann.

Uten at det fikk konsekvenser: Barcelona slo aldri hull på byllen, og måtte konstatere sitt tredje uavgjortresultat for sesongen.

Real Madrids 4-0-seier tidligere på kvelden, der Cristiano Ronaldo scoret tre mål i løpet av 14 minutter i første omgang for de kongelige, betyr at hovedstadslaget topper tabellen i Primera Division.

HTML EMBED