RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo Stordalen og vant hotell-løp

(Scanpix)
Den gamle langdistansestjernen Gunhild Halle Haugen slo hotellkongen Petter Stordalen i "Vårspranget" og løp seg til gratis hotellweekend.

Stordalen var tøff, slang med leppa og sa at de jentene som slo ham i dette trimløpet skulle få en gratis helg på et av hans hoteller. Gunhild Halle Haugen, som har lagt opp, tok utfordringen. Hun var den eneste jenta som slo Stordalen.

Tvillinger
- Jeg visste ikke om dette løpet en gang, men vi dro til Oslo fredag fordi jeg skulle løpe Holmenkollstafetten. Mannen min leste om Stordalens utfordring i avisen, og da kunne jeg ikke la utfordringen gå fra meg, sier Gunhild Halle Haugen til Østlands-Posten.

For fem måneder siden ble hun mor til tvillinger. Derfor er hun ikke i sin beste form, men det holdt til å slå Stordalen. Selv om lørdagen ble veldig hektisk for henne, rakk hun også sin etappe i Holmenkollstafetten, like etter at hun hadde parkert hotellkongen på veien fra Frognerparken til Rådhusplassen.

Slått på forhånd
- Jeg tror Stordalen ble litt paff da han fikk se meg. Han virket nærmest slått på forhånd. Jeg fikk en ledelse på 30-40 meter med en gang og hadde ingen problemer med å holde unna til mål. På Rådhusplassen var han 20 sekunder bak, forteller Halle Haugen.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere