RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slovenia mistet nok en spiller


Benjamin Verbic, her sammen med daværende FC København-lagkamerat Tom Høgli (til v.), er skadd og ble ikke med Slovenias landslagstropp til Oslo før lørdagens nasjonsligakamp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Benjamin Verbic, her sammen med daværende FC København-lagkamerat Tom Høgli (til v.), er skadd og ble ikke med Slovenias landslagstropp til Oslo før lørdagens nasjonsligakamp. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Benjamin Verbic var ikke med da Slovenias landslag kom til Norge fredag. Den 24-årige kantspilleren fra Dinamo Kiev ble hjemme på grunn av skade.

Dermed er gjestene ytterligere redusert før kampen på Ullevaal. Fra før mangler stjernekeeper Jan Oblak (har fått fri fra landslaget ut året), playmaker Kevin Kampl (syk), midtbaneanker Jasmin Kurtic og spissen Tim Matavz (begge skadd).

Verbic, som tidligere spilte for FC København, startet begge Slovenias nasjonsligakamper i september. Han ble tidligere i uken beskrevet som usikker til Ullevaal-kampen, og han rakk ikke å bli klar.

Landslagssjef Lars Lagerbäck, som er rammet av forfall i eget lag, sa at forfallene hos Slovenia neppe vil påvirke hvordan gjestene spiller.

– Vi har sett mange av deres kamper både live og på video. De spiller på samme måte uansett hvem som er med og om det er hjemme eller borte, sa han fredag.

– Forskjellen er at de mister noen gode spillere. De endrer ikke måten å spille fordi Kampl er borte, men de har ikke andre med hans kvaliteter. Han er en dyktig spiller.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere