RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Lance Armstrong

Foto: Mark Gunter (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sykkelkongen vil ikke delta under Tour of California.

Det fleste fikk det nok med seg da Lance Armstrong tok farvel med den internasjonale sykkelsporten etter årets Tour Down Under i Australia.

I henhold til planen skulle likevel den sjudoble Tour de France-vinneren kjøre Tour of California. Det ser ikke ut til å skje.

- Jeg angrer ikke på noe. Det har vært en fantastisk tur. Jeg trodde virkelig jeg kunne vinne nok en Tour de France-tittel, sier 39-åringen i et intervju med nyhetsbyrået AP.

Les også: Lance Armstrongs bitre farvel

Armstrong la opprinnelig opp etter 2005-sesongen, men gjorde comeback i Australia tre år senere.

- Det er ingenting som gnager på meg i forhold til fjoråret, heller. Veltene og problemene med sykkelen, var ting som var utenfor min kontroll, sier han.

At amerikaneren gir seg nå skal, ifølge ham selv, ikke ha noe å gjøre med den føderale dopingetterforskningen som er startet rundt ham og US Postal-laget.

- Jeg kan ikke kontrollere det som skjer i forhold til etterforskningen. Derfor har jeg ansatt folk som skal hjelpe meg med å håndtere det. Jeg forsøker ikke å tenke på det, og la det passere. Jeg vet hva jeg vet, hva jeg gjør og hva jeg har gjort. Ingenting vil forandre det, avslutter Armstrong.

Bildespesial: Lance Armstrongs karriere i stooooore bilder!

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere