Det fleste fikk det nok med seg da Lance Armstrong tok farvel med den internasjonale sykkelsporten etter årets Tour Down Under i Australia.

I henhold til planen skulle likevel den sjudoble Tour de France-vinneren kjøre Tour of California. Det ser ikke ut til å skje.

- Jeg angrer ikke på noe. Det har vært en fantastisk tur. Jeg trodde virkelig jeg kunne vinne nok en Tour de France-tittel, sier 39-åringen i et intervju med nyhetsbyrået AP.

Les også: Lance Armstrongs bitre farvel

Armstrong la opprinnelig opp etter 2005-sesongen, men gjorde comeback i Australia tre år senere.

- Det er ingenting som gnager på meg i forhold til fjoråret, heller. Veltene og problemene med sykkelen, var ting som var utenfor min kontroll, sier han.

At amerikaneren gir seg nå skal, ifølge ham selv, ikke ha noe å gjøre med den føderale dopingetterforskningen som er startet rundt ham og US Postal-laget.

- Jeg kan ikke kontrollere det som skjer i forhold til etterforskningen. Derfor har jeg ansatt folk som skal hjelpe meg med å håndtere det. Jeg forsøker ikke å tenke på det, og la det passere. Jeg vet hva jeg vet, hva jeg gjør og hva jeg har gjort. Ingenting vil forandre det, avslutter Armstrong.

Bildespesial: Lance Armstrongs karriere i stooooore bilder!

HTML EMBED

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

HTML EMBED