RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for miniputt

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Exeter City yppet seg mot Manchester United i FA-cupens omkamp onsdag kveld. Men United ble hakket for store.

EXETER - MANCHESTER UNITED 0-2: Sir Alex Ferguson ville ikke gjøre samme feil som kollega Rafael Benitez gjorde i FA-cupen mot Burney tirsdag, og sendte et tilnærmet toppet mannskap ut på banen mot nonleague-klubben Exeter.

Benitez sendte som kjent unggutta på banen mot Burnley tirsdag, og måtte se at Liverpool røk ut av FA-cupen med ydmykende 0-1.

Exeter spilte 0-0 i første kamp mot Manchester United på selveste Old Trafford – og håpet på å ta skalpen til de berømte stjernene på eget gress.

Og Exeter yppet seg periodevis mot Manchester United.

Laget fra nonleague kjempet knallhardt hele kampen, men dessverre for amatørlaget ble laget fra Old Trafford hakket for store.

- Vanskelig kamp
Manchester United vant kampen 2-0 takket være fulltreffere fra stortalentene Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

- Vi misset flere sjanser, vi visste vi kunne få problemer. Alle som har spilt profesjonell fotball vet at alt kan skje, så vi tok ingen sjanser. Banen og forholdene gjorde det vanskelig for oss. Det viktigste er at vi kom videre, og kan legge denne kampen bak oss, sa Manchester Uniteds Gary Neville.

Ronaldo, som i løpet av kampen misbrukte flere opplagte målsjanser, ga gjestene fra Premier League ledelsen 1-0 allerede etter ni minutters spill. Den portugisiske tenåringen satte ballen i notene fra skrått hold. Pasningslegger var veteranen Paul Scholes.

Wayne Rooney punkterte kampen i slutten av andre omgang.Tenåringen ble spilt igjennom alene med keeper av Cristiano Ronaldo, rundet keeper og satte inn 2-0.

Stolt sjef
Exeter røk likevel ut med æren i behold. Amatørspillerne skremte i perioder sine berømte gjester fra Manchester, og fikk også en scoring annullert for offside i løpet av kampen.

- Jeg er veldig stolt av laget. I cup er alt mulig. Vi ville gjøre det beste ut av det, vi hadde mange gode sjanser i kampen og var uheldige som ikke scoret, sa Exeter-manager Alex Inglethorpe til BBC etter kampen.

De kunne likevel ikke hindre at Manchester United gikk videre til fjerde runde i FA-cupen. Middlesbrough fra Premier League blir neste hinder for Sir Alex Fergusons mannskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere