Gå til sidens hovedinnhold

- Slutter med fotball om vi spiller slik

Det sier en rasende Ole Gunnar Solskjær etter møtet med «kranglefantene» fra Spartak Moskva.

SPARTAK MOSKVA - MOLDE 3-0:

Molde hadde slått slovenske Olimpija Ljubljana og kinesiske Dalian Aerbin 2-1 i lagets to første kamper i Benidorm-gruppen i Copa del Sol.

Da Spartak Moskva sto på motsatt banehalvdel på lørdag, ble det imidlertid en vanskeligere oppgave for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Rundspilt
I realiteten var moldenserne helt sjanseløse. Det russiske laget styrte kampen fra start av, og det var ikke ufortjent da Artem Dzyba ga Spartak ledelsen etter 18 minutter.

Brasilianske Welliton ordnet 2-0 for Spartak Moskva noen få minutter før pause, og samme mann punkterte kampen da han skled inn 3-0 like etter pause.

Framover på banen fikk ikke Molde til mye, og et par halvsjanser var det nærmeste laget kom en scoring mot laget som endte på fjerdeplass i den russiske ligaen i 2011.

Men etter kampen brydde ikke Molde-treneren seg mye om tapet. Han var i stedet rasende over hvordan de russiske motstanderne opptrådte på banen.

- Si ifra
- Du må si fra til meg om mitt lag begynner å spille på denne måten. Da slutter jeg med fotball, sier Solskjær til NRK.

Da Rosenborg møtte Spartak Moskva for tre dager siden, ble det et ampert møte mellom de to lagene.

Solskjær sier at han forstår trøndernes frustrasjon.

- Nå skjønner jeg hva Rosenborg snakket om etter deres møtet med dette laget for noen dager siden, men okey - det var jo bare en treningskamp, konstaterer Solskjær overfor statskanalen.

3-0-tapet betyr at Molde mest sannsynlig ender på tredjeplass i Benidorm-gruppen i Copa del Sol.

Rosenborg tar gruppeseieren dersom laget slår IFK Göteborg senere lørdag kveld. Om trønderne skulle feile mot det svenske laget, er det Spartak Moskva som stikker av med gruppeseieren.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken