Gå til sidens hovedinnhold

Sluttspilldrømmen brast for Zucca

Nordmannens klubb er ferdig for sesongen.

Mats Zuccarello Aasen og hans Metallurg Magnitogorsk tapte tirsdag 2-0 mot Salavat Julajev i KHL-sluttspillet.

Dette var den syvende og avgjørende kampen i sluttspilloppgjøret mot Patrick Thoresens gamle klubb. Zuccarellos klubb tapte med 3-4 i kamper.

19 minutter
Dermed er nordmannens klubb ute av sluttspillet og Zuccarellos drøm om å løfte den såkalte Gagarinpokalen over.

Den tidligere New York Rangers-spilleren fikk totalt 19 minutter og 46 sekunder på isen. Han endte med null skudd på mål og fire minutter i utvisningsboksen.

Kampens to scoringer kom i den andre og tredje perioden. Det var Nikita Filatov og Alexej Kaigorodov som sørget for seier til Salavat.

Dermed er sesongen over for Zuccarello Aasens klubb. Nordmannen kom til Metallurg fra NHL før denne sesongen.

Retur til NHL?
Nettavisen skrev nylig at det var muligheter for at nordmannen kunne returnere til New York Rangers i verdens tøffeste hockeyliga allerede nå i mars.

General manager i klubben, Glen Sather, skal ha sagt til New York Post at han er interessert i å snakke med nordmannen om en retur.

- Hvis det er interesse fra NHL, så finnes det en åpning i hans kontrakt for å gå. Mats er interessert i NHL-spill, sa agent Erik Ryman til Nettavisen om den saken.

Agenten sa også at han var trygg på at nordmannen ville lytte, om det kom et konkret tilbud fra Rangers.

- Ja, det tror jeg sikkert. Jeg vet at USA-kontoret har diskutert med Rangers. Mats spiller jo bra i Russland når han er skadefri. De følger jo med ham, selvfølgelig. Noe annet hadde jo vært dumt, når de sitter på NHL-rettighetene til ham, sa agenten.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken