RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Småsyk Hushovd vil vinne

Sist oppdatert:
Thor Hushovd er litt småforkjøla dagene før etappeløpet Paris – Nice. Men han satser likevel på en etappeseier i det prestisjefylte rittet.

Rittet blir sendt direkte på TV 2 Ekstra. Dessuten følger TV 2 Nettavisen også alle etappene direkte.

For Thor Hushovd er Paris – Nice ett av sesongmålene. Selv om det ikke har den aller øverste prioriteten. Han har imidlertid ikke fått den oppladningen til rittet som han hadde håpet på.

Hanglet
- Jeg føler meg litt småsyk for tiden. Jeg har hanglet litt siden forrige helg, og jeg har ikke fått trent sånn som jeg hadde håpet. Og jeg føler meg ikke helt topp. Men det er ingen fare for at jeg ikke skal starte i rittet, forteller Hushovd til TV 2 Nettavisen.

26-åringen innrømmer at Paris – Nice er et veldig tøft etapperitt, med mange tøffe klatringer. Men målsetningen er klar:

Vil vinne
- Målet er en etappeseier, og da er det de par første dagene hvor det kan bli massespurt. På fjell-etappene får jeg bare forsøke å henge med så godt jeg kan.

Hushovds lag har sikret seg Bradley Wiggins fra FDjeux.com foran denne sesongen. Han skal dra opp spurten for Hushovd. Det er nordmannen glad for.

Fungerer
- Han er jo ny på laget, og vi må se an hvordan det funker. Men allerede føler jeg at det har gått bedre enn tidligere år. Nå føler jeg at det er en som kjører for meg. Det er ikke alltid at jeg har hatt den følelsen tidligere år, sier Hushovd til TV 2 Nettavisen.

Spurtrival Stuart O`Grady har forlatt Credit Agricole. Det betyr at CA satser på Thor Hushovd i spurter denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest