*Nettavisen* Sport.

Smell for Helstad

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Thorstein Helstad fikk en liten vridning i kneet på tirsdagens trening. Trolig er det ingen fare for spill mot PSV.

Og mye tyder på at hedmarkingen starter mot PSV onsdag. Mye tyder på at RBK-trenerne vraker Mikael Dorsin og Harald Martin Brattbakk til fordel for Ståle Stensås og Thorstein Helstad mot PSV. Selv ønsket ikke treneren å kommentere det som ble vist på formasjonstreningen tirsdag.

- Vi har jo hatt en åpen trening her. Jeg kommer ikke til å bekrefte noe lag nå, og dere får jo vurdere selv hva dere har sett, sa Ola By Rise.

Går trolig bra
Rett før treningsslutt vred Helstad kneet i en avslutning, og ble tatt hånd om av hjelpeapparatet.

- Det gjorde litt vondt med en gang. Men jeg tror det gikk bra. Skal bare ta en sjekk nå etter treningen, sier Thorstein Helstad til TV 2 Nettavisen.

Litt småtteri
Skadeforfulgte Vidar Riseth er også klar for matchen mot PSV. Selv om ikke alt er 100 prosent.

- Jeg har litt vondt i leggen, som kommer av problemene med akillesen. I tillegg fikk jeg en smell på samme sted i siste kamp. Men det er ikke noen fare for i morgen, sier han.

Derimot er Christer Basma definitivt ute, selv om han trente tirsdag.

Opereres
- Jeg legger meg under kniven denne uken for å bli kvitt problemene, sier han til TV 2 Nettavisen. Han skal operere for lyskebrokk for fjerde gang.

- Jeg vil heller bli kvitt problemene, enn å spille for 60 prosents kapasitet. Det er klart jeg har lyst til å være med å avgjøre dette. Men det er ikke noe vits i når jeg ikke kan ta i for fullt, sier han videre.

Også Ørjan Berg er ute til kampen mot PSV med sin kneskade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.