*Nettavisen* Sport.

Smell for Spurs

Foto: AP/Scanpix

Tapte mot laget de rundspilte forrige sesong.

28.08.10 20:47

TOTTENHAM - WIGAN 0-1:

Forrige sesong vant Tottenham 9-1 mot Wigan.

Wigan har heller ikke imponert nevneverdig så langt denne sesongen, og etter sesongens to første kamper sto laget med 0-10 i målforskjell. Det luktet dermed Spurs-seier lørdag.

Spesielt etter at londonlaget imponerte stort på White Hart Lane i åpningskampen mot Manchester City. Men det skulle imidlertid vise seg at fotballen fortsatt er rund, også på balløya.

Rodallega avgjorde
Hugo Rodallega scoret nemlig kampens eneste mål ti minutter før slutt, og dermed fikk Mesterliga-klare Tottenham seg en skikkelig trøkk i trynet etter den gode sesongstarten.

Harry Redknapps menn hadde flere gode muligheter til å påvirke resultatet i løpet av kampen, men enten så var avslutningen upresise, eller så sto Ali Al-Habsi i veien.

Ett minutt før full tid ble vertene i tillegg snytt for straffe da Antolin Alcarz handset inne i eget felt. Dommer Phil Dowd så ikke ut til å få med seg situasjonen og vinket spillet videre.

Resultatet betyr at Wigan tar skrittet opp fra tabellbunnen og opp til en foreløpig 15.-plass. Tottenham på sin side er så langt nummer ni i Premier League med fire poeng.

Nytt Carroll-mål
Ellers lørdag så spilte Brede Hangelands Fulham 2-2 borte mot nykommer Blackpool. Bobby Zamora ga gjestene ledelsen før pause, men et selvmål av John Pantsil og en fulltreffer av nyinnkjøpte Luke Varney snudde kampen etter pause. Dickson Etuhu reddet ett poeng for Fulham helt på tampen.

Og på Molineux spilte Wolverhampton og Newcastle uavgjort 1-1. Tidligere Manchester United-spiller Sylvan Ebanks-Balke scoret for vertene, mens Andy Carroll nettet for Newcastle.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag