RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smell for Tottenham

Foto: AFP photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Gilberto ble syndebukken etter at Tottenham misbrukte alle sjanser på White Hart Lane.

TOTTENHAM-PSV 0-1

For til slutt var det noe ufortjent at PSV Eindhoven stakk av med seieren. Tottenham har vært høyt opp etter at klubben skaffet seg ligacuptrofeet mot Chelsea.

Svakt resultat
Men etter et svakt resultat i helgen var de tilbake på jorda igjen. Torsdag fortsatte nedturen. Håpet om suksess i Europa ser ut til å bli med drømmen i år.

PSV har skaffet seg et meget godt utgangspunkt før returmøtet i Nederland. Og akkurat da England tok av med tre lag klare for kvartfinalen i Champions League, sviktet de nest beste lagene i cupspillet torsdag.

Forsvarstabbe avgjorde
En enorm tabbe av Gilberto etter en halvtime kostet London-klubben dyrt. Han mistet ballen på 25 meter og Farfán lot seg ikke be to ganger. Han smalt til fra kanten av 16-meteren og dunket ballen opp i høyre hjørne bak en sjanseløs Robinson i hjemmelagets mål.

Etter pause spilte Tottenham seg til flere gode sjanser, men da selv Robbie Keane misset alene med keeper fra skrått hold ble det ikke scoringer å juble for, for hjemmefansen.

I en annen kamp klarte Bolton bare uavgjort 1-1 mot Sporting Lisboa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere