RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smertefri hvithai på hugget

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Greg Norman, også kjent som «The Great White Shark», er endelig på hugget igjen. Han ligger helt i teten etter første runde av Asian Open.

Den tidligere verdenseneren, som blir 50 år i neste måned, gikk dagens runde på 67 slag, og ligger ett slag bak Simon Dyson. Hvithaien fikk ikke en eneste bogey på runden sin.

- Jeg er veldig fornøyd med denne runden. Det var en solid dag. Jeg følte meg bra utpå der. Jeg kan vinne denne turneringen, sa han etter runden, ifølge AFP.

Ryggplager
Norman, som har vunnet British Open to ganger, har slitt med ryggplager de siste årene. Han spilte strålende golf i dagens runde, som er den første Europatour-turneringen på kinesisk grunn.

- Hver dag holder jeg fingrene mine krysset når jeg våkner. At jeg skal våkne opp uten ryggsmerter. Når ryggen min er bra, slapper jeg mer av. Hvis den plager meg, klarer jeg ikke å rotere skikkelig i golfsvingen, og jeg blir frustrert. Akkurat nå føler jeg meg veldig bra, fortsatte han.

Dyson, som leder etter dag en, vant Asian Order of Merit i 2000, etter at han tok hjem Macau Open, Hong Kong Open og China Open. Han spilte best under dagens blåsete forhold.

Bra med penger
- Alt som har med Kina, passer meg godt, sa Dyson.

Thailands Prayad Marksaeng er også fem under par etter første dag.

Det er 1,5 millioner dollar i premiepotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere