*Nettavisen* Sport.

Smertefullt gjensyn for Solli

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Det ble et smertefullt gjensyn med Lerkendal for Jan Gunnar Solli.

29.04.07 23:45

ROSENBORG – BRANN 3-0 / TRONDHEIM (Nettavisen): Ti minutter før full tid forlot han matta; poengløs og et med et stort kutt i panna.

- Dette ble en heller trasig dag på jobben. Vi spilte dårlig og serverte Rosenborg tre poeng. Når jeg i tillegg fikk meg en karamell fra Fredrik Stoor som satte meg ut av spill, ble det et helsvart møte med gamle kompiser, sier 26-åringen, som har hatt en ny vår som fotballspiller etter at han kom til Bergen. I sesongåpningen har han virkelig blomstret på Branns høyrekant.

Elendig
- Vi har vært gode i de tre første kampene, men i Trondheim kom nedturen. Det vi presterte mot Rosenborg var rett og slett elendig, slår han fast.

Heller ikke Solli leverte noen stor forestilling på gammelgresset. Forsøkene på å løpe i bakrom ble lagt i grus av Mikke Dorsin på RBKs venstreback.

- Det var tydelig at Rosenborg hadde forberedt seg godt til denne kampen og våpenet vi har hatt stor suksess med i de første kampene ble effektivt stoppet. Vi kom rett og slett ikke til de situasjonene som vi har vært gode i tidligere i år, sier Solli, som går så langt som å karakterisere Brann-spillernes opptreden på Lerkendal som 11 statistroller.

Takk til publikum
- Vi må virkelig skjerpe oss dersom vi skal henge med i toppen. Hele laget må heve seg mange hakk forn møtet med Start i neste serierunde, sier den tidligere Rosenborg-spilleren, som til tross for en heller tung kveld i trønderhovedstaden er raus nok til å takke publikum for måten han ble møtt på da han entret Lerkendal i rød trøye.

- Jeg fryktet det ville bli pipekonsert da navnet mitt ble lest opp. Det varmet derfor da Kjernen applauderte, sier Jan Gunnar Solli, som har seriegull på hylla fra tida i svart og hvitt.

- Nå går jeg for et nytt gull – som Brann-spiller. Vi mister ikke motet etter èn dårlig kamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.