RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smigret av Chelseas interesse

Juventus' franske stjernespiss David Trezeguet står på ønskelista til Chelsea. Og Trezeguet innrømmer at han er smigret over interessen.

- Det er alltid gledelig når en klubb som Chelsea, med en ambisiøs styreformann (Roman Abramovitsj), er interessert i deg, sa Trezeguet til L'Equipe denne uka.

EM- og VM-vinneren utelukker ikke en framtid blant de blåkledde fra London, men understreker at han trives i Italia og at det uansett er Juventus som avgjør saken.

- Jeg har for øyeblikket ingen nyheter om ryktene. Jeg kan ikke si noe mer, ettersom vi ikke har hatt direkte kontakt. Jeg vet heller ikke hva klubben min tenker om saken, fortalte Trezeguet.

Han tror en avgjørelse blir tatt før sesongen er over.

- Jeg har det komfortabelt i Italia. Juventus lot meg spille på et høyere nivå. Nå er det opp til dem. Jeg forstår at forhandlingene vil bli vanskelige, sa spissen ifølge Sky Sports.

Chelsea skal ifølge ryktene være villige til å betale opptil 300 millioner kroner for David Trezeguet. Franskmannen er 26 år gammel, og har scoret 22 mål på 43 landskamper for Frankrike.

I Juventus har han scoret 33 mål på 51 ligakamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere