RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Smigret over Grønkjær-sammenlikning

Erik Huseklepp synes det er hyggelig at tidligere Chelsea-spiller Bjarne Goldbæk sammenlikner ham med Jesper Grønkjær.

LA MANGA (Nettavisen): Fifa-agent Bjarne Goldbæk ble nylig ansatt i Rune Hauges nettverk av agenter. Den tidligere danske landslagsspilleren har som oppgave å gjøre tyske klubber interessert i spillerne i Tippeligaen.

Denne uken er han på La Manga for å kartlegge spillerne i de fire beste norske klubbene.

Han ble overrasket over nivået på kampen mellom Brann og Rosenborg onsdag. Branns høyrekant Erik Huseklepp var en av spillerne han ble spesielt imponert over.

- Huseklepp har noe ekstra. Han er rask, har god touch og en fin innleggsfot. Han minner meg om en ung Jesper Grønkjær, selv om han fortsatt er uferdig som fotballspiller, sier Goldbæk til Nettavisen.

22 år gamle Huseklepp er smigret over sammenlikningen med den hurtige danske landslagsspilleren som tidligere har spilt på høyrekanten for klubber som Chelsea og Ajax.

- Grønkjær er en veldig god spiller, så det er meget hyggelig å høre noe slikt fra en erfaren proffspiller, sier Huseklepp til Nettavisen.

Huseklepp ble hauset opp i Bergen på samme tid i fjor, men slo ikke til forrige sesong. Mye fordi treningsgrunnlaget hans var for dårlig etter overgangen fra 2. divisjon. Etter flere gode Royal League-kamper og treningskamper stilles det igjen store forventninger til den dribleglade unggutten.

Men Huseklepp lover at han har beina godt plantet på jorda.

- Det er ingen fare for at jeg skal ta av. Jeg er mye bedre trent nå enn på samme tid i fjor. Så det som skjedde forrige sesong, vil ikke skje igjen, sier Huseklepp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere