RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smith kastet ut av landslaget

Alan Smith, Leed
Alan Smith, Leed Foto: Scanpix/AP
Sist oppdatert:
Først ble Alan Smith hentet inn i landslagstroppen, så ble han arrestert av politiet. Til slutt ble han satt ut av landslaget igjen.

Det ble et begivenhetsrikt døgn for Leeds-spissen.

Alan Smith ble hentet inn i landslagstroppen som følge av skaden til Darius Vassell, men det oppholdet ble kortvarig. Før han i det hele tatt hadde kommet til samlingen ble han arrestert av politiet for å ha kastet en flaske i ansiktet på en tilskuer i kampen mot Manchester United 28. oktober.

Arrestasjonen fikk det engelske fotballforbundet, FA, til å reagere. Leeds-spissen ble torsdag kveld kastet ut av landslagstroppen, bare fire timer etter at han ble hentet inn.

- Etter omfattende samtaler i kveld har Alan Smith forlatt den engelske landslagstroppen og reist hjem til Leeds, skriver FA i en pressemelding.

Dette har irritert landslagsspillerne som igjen stiller seg bak en av sine egne, akkurat som de gjorde da Rio Ferdinand ble utestengt fra landslaget for å ha unnlatt å møte til dopingtest.

Argumentet til spillergruppen denne gang er at Nicky Butt slapp samme behandling da han spilte tre landskamper mens han var løslatt mot kausjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere