RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smith sier ja til Man Utd

Sist oppdatert:
Alan Smith vil ikke si nei dersom han blir tilbudt en overgang til Manchester United. Leeds og Manchester United er ikke lenger rivaler, mener han.

Mange har trodd at Leeds-spissen og Leeds-supporteren Alan Smith (23) aldri kunne tenke seg en overgang til erkefienden fra Old Trafford. Men Smith ser ikke noe problem med det.

- På dette stadiet kan du ikke utelukke noe. Folk sier alltid at Leeds United og Manchester United er store fiender, men neste sesong er vi ikke engang i samme divisjon, sier Smith til BBCs Radio Five Live.

Har ambisjoner
- Jeg sier ikke at jeg vil gå til Manchester United, men det er en stor klubb. Hvis du spurte meg om Valencia eller Juventus, ville jeg svart det samme. Hvis jeg vil vinne trofeer og gjøre det bra, må jeg flytte på meg.

Smith legger til at han ville blitt i Leeds om han hadde vært 32 år gammel, men at han i en alder av 23 er nødt til å tenke på sin egen karriere.

Flere store spillere har gått mellom de to klubbene de siste 30 årene: Eric Cantona, Joe Jordan, Gordon McQueen, Johnny Giles og Gordon Strachan er noen eksempler.

Andrade også interessert
Også Deportivo La Coruñas forsvarsspiller Jorge Andrade kunne tenke seg en overgang til «de røde djevlene» fra Old Trafford. Og United skal være interessert.

- Min agent (Jorge Mendez) er den samme som Cristiano Ronaldos, og han har fortalt meg mye positivt om Manchester United. Jeg kom fra en liten klubb i Portugal til Deportivo, og er alltid interessert i å ta et nytt karrieresteg om sjansen byr seg, sier Andrade til PA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere