*Nettavisen* Sport.

Smiths supermål sikret seieren

Alan Smith ga lørdag et ypperlig bevis på at fotball enkelte ganger er kunst. 2-0-scoringen hans er et av de vakreste målene som noen gang er scoret på Old Trafford.

21.08.04 21:59

MAN UTD - NORWICH 2-1: - Jeg er litt skuffet, selv om vi ikke gjorde skam på oss selv. De fikk ikke alt som de ville. Men det var først etter det andre målet deres at vi viste hvilket godt lag vi er. Jeg var skuffet over det første målet deres, men har ingenting å si på det andre, sa Norwich-manager Nigel Worthington ifølge Sporting Life etter kampslutt.

Super-duper scoring
Alan Smith ble den store helten på Old Trafford lørdag. Først headet han ballen i beina på David Bellion før 1-0-målet, deretter satte han selv inn 2-0.

Og for en scoring!

Smith møtte et innlegg fra venstre i utkanten av Norwich-feltet, dempet ballen på brystet og tverrvendte før han skjøt ballen på volley i motsatt stang og i mål. En utrolig prestasjon!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Svekket i angrep
Manchester United spilte nok en gang uten Ruud van Nistelrooy, Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær, men hadde i alle fall Cristiano Ronaldo tilbake i troppen. Portugiseren fikk spille de siste sju minuttene.

Sir Alex Ferguson stilte med Alan Smith og David Bellion på topp, og den unge duoen sørget som nevnt for hver sin scoring. Kaptein Roy Keane var igjen plassert i midtforsvaret, mens midtbanen bestod av Ryan Giggs, Eric Djemba-Djemba, Paul Scholes og Liam Miller.

Det holdt til en fortjent seier mot Norwich, som tross alt bød på anstendig motstand.

Norwich var farlige
Innbytter Paul McVeigh reduserte til 1-2 et kvarter før slutt, og skapte en viss spenning på slutten. Seks minutter senere kjempet Leon McKenzie til seg ballen i duell med Roy Keane, og kom til en stor sjanse. Men skuddet gikk utenfor.

Spenningen økte da nyinnkjøpte Gary Doherty kom inn på tampen og skapte uro i United-forsvaret med sin hodestyrke i sluttminuttene. Men United holdt unna, og fikk tre viktige poeng.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.