RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snakk om stjernesmell!

Foto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Stjernen ble sendt hjem til Fredrikstad som slakt.

STAVANGER OILERS - STJERNEN 9-0:

Med unntak av søndagens 4-2-seier med bunnlaget Tønsberg, har sesongåpningen gått svært trått for Magnus Sundquist og hans Stjernen-lag.

Med resultater som 0-12 for Vålerenga tidligere i år, var det ikke mange som ventet annet enn at Fredrikstad-laget skulle få juling borte mot Stavanger Oilers tirsdag.

Og det så veldig stygt ut da vertene ledet 5-0 før første periode var ferdigspilt. Gjestene hevet seg imidlertid noe og kom seg gjennom midtperioden uten baklengsmål.

I den siste perioden satte Oilers fire nye pucker i buret bak Henrik Haugeland og fastsatte dermed sluttresultatet til 9-0.

Dan Kissel, Jean-Michel Daoust, Mathias Trettenes, Christian Dahl Andersen (2), Kurt Davis (2), Peter Lorentzen og Juha-Pekka Loikas scoret målene. De fem førstnevnte noterte seg totalt for tre målpoeng hver.

Stjernen-trener Magnus Sundquist ville ikke svartmale situasjonen til tross for stortapet i Stavangers storstue.

- Jeg hadde vært forbannet hvis spillerne slapp seg ned og ikke kjempet, men vi er faktisk med og kriger og holder stand i nesten 15 minutter i den første perioden. Vi gjør så to fatale feil, som gjøre at Stavanger får 1- og 2-0, sier Sundquist til Nettavisen.

Svensken, som måtte klare seg med fem backer på grunn av sykdom i troppen, understreker at han på ingen måte er fornøyd, men erkjenner at det er nivåforskjell på hans eget lag og Stavanger.

- Nivåforskellen skinner gjennom selv om vi er med og fighter og holder nullen i andre periode. Det er et enormt trykk her og vi orker etter hvert ikke å stå imot. Vi møter et klasselag.

- Er nivåforskjellen for stor mellom de beste og de svakeste i Get-ligaen?

- Jeg leste et intervju nylig, hvor noen påstod at den var for stor, men den har ikke vært det de siste to årene. I år har den kanskje vist seg å være det når vi har møtt topplagene, men når vi har et budsjett på 1,9 millioner og Stavanger har et på over ti millioner, skal forskjellen også være der.

Etter onsdagens seier, kryper Oilers forbi Vålerenga på tabellen og inntar andreplassen i Get-ligaen. Stjernen beholder sin åttendeplass, men kan vente seg å bli kjapt innhentet av Lørenskog, som startet sesongen med minuspoeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere