RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Didier Drogba angrer på at han ikke brukte knyttnevene.

Didier Drogba angrer, ikke på sine synder, men på at han ikke syndet mer da han først var i gang under årets finale i Mesterligaen. Drogba skulle nemlig ønske han hadde slått til Nemanja Vidic. Siden han ellerede hadde fått marsjordre mener Drogba det hadde vært like greit og hakket mer tilfredsstillende. (Daily Star)

AC Milan holder døren på gløtt for David Beckham ved å si de gjerne tar imot Los Angeles Galaxy-spilleren på et treningsbesøk. (The Observer)

Manchester United holder pusten mens diskusjonen om hvor mye det vil koste å gjøre lånet av Carlos Tevez til en permanent affære. Sir Alex Ferguson er svært opptatt av at en kjøpsavtale går i boks, etter rykter om at Real Madrid følger Tevez med argusøyne. (Sunday Express)

Luis Felipe Scolari ønsker å sikre seg to nye spillere i januar, for å styrke det skadeplagede laget. (Flere kilder)

Lionel Messi oppfordrer Barcelona til å tømme banken, om det er det som må til, for å lokke Arsenals Cesc Fabregas tilbake til Nou Camp. (Sunday Express)

Emile Heskeys England-prestasjoner har ikke gått upåaktet hen. At Liverpool skal være interessert er gammelt nytt. Nå melder også Aston Villa seg på i kampen. (Sunday Express)

Roy Keane er på kollisjonskurs med Sunderland. Årsaken er ny kontrakt. Keanes nåværende kontrakt går ut til sommeren. Tre millioner pund per år er det Sunderland lokker med, men Keane har så langt ikke latt seg friste. (Sunday Express)

Diego Maradona drømmer om jobben som argentinsk landslagstrener etter at Alfio Basile kastet inn håndkleet. Skulle han, mot formodning, trekke det lengste strået, vil første oppgave være å inspirere landets superstjerner til å vise hva de er gode for i en privatlandskamp i Skottland neste måned. (Mail on Sunday)

Det engelske fotballforbundet satser knallhardt på å få VM i 2018. Nå er David Beckham og John Barnes utnevnt til VM-ambassadører. (The Observer)

Juande Ramos har hatt en ulykksalig sesong med Tottenham så langt. Nå spørs det om han får fullføre den. Ramos skal visstnok ha fått sju dager på seg til å rette opp inntrykket. (Mail on Sunday)

Rio Ferdinand sparker friskt med sine siste uttalelser. Manchester United-forsvareren mener at det kun finnes én mann kapabel til å erstatte Sir Alex Ferguson, og det er Jose Mourinho. (Mail on Sunday)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere