RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Rafael Benitez er kommet i trassalderen - spanjolen sier nei til alt.

* Arsene Wenger skal være klar til å legge inn et bud på 20 millioner pund for Spanias stjernespiss, David Villa. Det er Mail on Sunday som melder at Valencia-spissen skal være på vei. Dømmer man ut i fra lørdagens kamp mot Sunderland, ser det ut til å være stort behov for en spiss som scorer mål.

* Arsenal er ikke fornøyde bare med det. De skal ifølge The Observer også ha et ønske om å hente Fiorentinas brasilianske midtbanespiller Felipe Melo. Melo har en klausul som gjør at han kan forlate klubben for et bud på 17,9 millioner pund. Også Chelsea, Aston Villa, Juventus og Lyon skal ha forhørt seg om spilleren.

* Det er duket for en skikkelig feide i Manchester. Både City og United er interesserte i å hente det brasilianske supertalentet Neymar. 17-åringen kalles den nye Robinho og dermed ser Santos sitt snitt til å tjene litt penger. 15 millioner pund er prislappen de har satt på hans hode.

* I fjor høst ville Gareth Barry bare spille for Liverpool. Nå ser det ut til at Aston Villa skal klare å kvalifisere seg til Mesterligaen og da er ikke Liverpool så interessante mer. Det melder i alle fall News of the World.

* Samme avis skriver at Barcelona har lagt sin elsk på Manchester Uniteds Patrice Evra og kan komme til å sikre seg franskmannen for 20 millioner pund.

* Manchester City ønsker å sikre seg stortalentet Daniel Sturridge ved å tilby unggutten nesten 300.000 kroner i ukelønn. Sturridge på sin side skal være villig til å motta mindre lønn et annet sted, for å få spille regelmessig førstelagsfotball i Premier League.

* Rafael Benitez ønsker å leie ut sin franske midtbanespilles Damien Plessis til et lag i Championship, slik at han skaffer seg førstelagserfaring.

* Sagaen om Rafael Benitez’ framtid i Liverpool ruller og går. Nå har han kommet med en ny trussel om å slutte, etter at de nok en gang ikke har kommet til enighet om en ny fireårskontrakt. Det var det tredje kontraktsforslaget spanjolen mottok i løpet av de siste månedene og hadde blitt tilpasset til å gi Benitez full kontroll på overganger og ungdomsavdelingen, skriver Mail on Sunday. Dermed kan man lure på hva Benitez egentlig ønsker? For det var det femte forslaget Benitez sa nei til og det hele skal bunne i samarbeidsproblemer med eierne George Gillett Jr og direktør Rick Parry. Nye samtaler starter ikke før etter Liverpools oppgjør mot Real Madrid i Mesterligaen på førstkommende onsdag. Benitez’ usikre framtid sørger for at han nå knyttes til både Real Madrid, Manchester City og Chelsea.

* Sunday Express skriver at José Mourinho skal ha fortalt nære venner at han ønsker å returnere til England allerede neste sesong. Newcastle og Manchester City følger begge portugiseren tett.

* Men det betyr ikke at Mourinho er ferdig i Inter allerede. Nå lover han at Inter skal slå Manchester United i Mesterligaen og vinne hele konkurransen. Inter tar imot United førstkommende tirsdag.

* Avram Grant får ikke bli ny Portsmouth-manager, fordi den managerløse klubben helst ønsker seg Sven-Gøran Eriksson som ny sjef.

* Michael Owen har operert lysken i Tyskland i all hemmelighet, mens han har vært ute med en ankelskade. Nå håper Newcastle-spissen å hjelpe laget sitt å berge ved å returnere til oppgjøret mot Hull City den 14.mars.

* Luiz Felipe Scolari nektet omtrent å la Didier Drogba og Nicolas Anelka spille sammen. Nå sier Guus Hiddink at de fint kan spille sammen på topp, hvis begge bedre sin defensive innsats, melder Mail on Sunday.

* Eduardo da Silva er ute i to uker, etter å ha fått en liten strekk i comebacket for Arsenal. Likevel skal nok ikke den brasilianskfødte kroaten være for sur for dette. Legen som opererte foten til Eduardo etter det brutale bruddet i fjor trodde først han måtte amputere. Derfor er legen forbløffet over hans retur til toppfotballen, skriver News of the World.

* Bolton ønsker å erstatte manager Gary Megson med Burnley-manager Owen Coyle til sommeren, skriver News of the World.

* Fifa ønsker å øke pausetiden i fotballkamper fra femten minutter til tjue minutter, skriver the Observer. Det må da enten være fordi de ønsker mer kiosksalg i pausen eller fordi de håper Ronaldo (den første) skal gjøre comeback på høyeste nivå og ut i fra kroppen hans ser at han sannsynligvis behøver et ekstra femminutt å komme seg på.

* Manchester Citys supertalent Micah Richards har slitt med formen denne sesongen. Flere tror det skyldes hans image som fotballens ”Mr Bling”. Unggutten kjører raske biler og bruker ørepynt. Men uansett om det tar fokus bort fra fotballen, nekter Richards å endre på seg, melder Mail on Sunday.

* Newcastles Ryan Taylor er født i Liverpool. Nå håper han å skuffe kompisene som er Everton-supportere ved å slå de i søndagens oppgjør på St James’ Park.

* Til slutt kommer en overraskende overgang. Real Madrid har hentet en av Arsenals viktigste menn. Paul Burgess fikk prisen for beste banemann i Premier League i fjor, men forlater nå Emirates til fordel for Santiago Bernabéu i starten av mars.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere