RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Diego Tuson/AFP

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea planlegger å ta en spansk en.

Chelsea er helt overbeviste om at de vil få opphevet kjøpsnekten som klubben er ilagt av Fifa. Og når så er skjedd står en liten spanjol øverst på ønskelista. Londonklubben skal være parat til å bla opp 25 millioner pund for å sikre seg Valencia-stjerne David Villas tjenester i fremtiden. (News of the World)

John Arne Riise ønsker seg tilbake til Liverpool, og skal jobbe iherdig for å få til en retur til fotballøya. Det hevder den ofte ikke fryktelig pålitelige avisen News of the World, som ikke kan vise til en eneste kilde til påstanden. (News of the World)

Rio Ferdinand sliter med ryggen, og kan i verste fall være ute i to måneder. Det kan tvinge Manchester United til å hente inn Stokes Ryan Shawcross. Unggutten har en fortid på reservelaget til United, og har siden den tid overbevist i Stoke. (News of the World)

West Hams pengeknipe gjør at klubben nå er villige til å vurdere tilbud som skulle komme inn på forsvarsstjernen Matthew Upson i løpet av overgangsvinduet i januar. (Daily Mirror)

David Beckham har store planer om å være med til Sør-Afrika i 2010. Om han satser videre på landslaget etter VM er imidlertid usikkert. Avgjørelsen tar superstjernen etter mesterskapet. (Daily Mirror)

St. James' Park kan bli oppkalt etter Adidas. Den tyske sportsgiganten leder an i kampen om å vinne navnerettighetene til Newcastles hjemmebane. (Daily Mirror)

Inntektene fra salget av navnerettighetene skal brukes til å forsterke Newcastles spillerstall. Det sier eier Mike Ashley. (The People)

Er du av dem som blir rørt eller sjarmert av fotballspillere som spiller inn lagsanger i forkant av internasjonale mesterskap? Du må i så fall se langt etter en godlåt fra den engelske troppen. Fabio Capello har nemlig satt ned foten for låtproduksjon i forkant av VM i Sør-Afrika. (News of the World)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere