RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Selges United? Vil Arsène Wenger saksøke Nederland? Aldri en kjedelig dag på ryktebørsen!

* Den argentinske målmaskinen Sergio Aguero er som vanlig et hett navn på overgangsmarkedet. Det er lite trolig at angriperen blir å finne på et underpresterende Atletico Madrid-lag så veldig lenge til. Chelsea og madridklubben skal nå være nær en enighet om en overgang verdt drøye 400 millioner kroner.

* Snakker om underpresterende - Rafael Benítez er spent på å høre hvor mye penger hans Liverpool får å rutte med i januarvinduet. De amerikanske eierne George Gillett og Tom Hicks skal ha tjent en solid slump med penger på å selge sine respektive ishockey- og baseballag. Benitez har vært ute etter David Silva fra gamleklubben Valencia i en god stund, men skal nå ha skiftet fokus til lagkameraten Juan Manuel Mata.

* Tottenham har satt fire spillere på overgangslisten før januarvinduet åpner. Dette inkluderer Robbie Keane som er blitt henvist til benken denne sesongen. Tottenham sikler etter Real Madrids aldrende målmaskin Ruud van Nistelrooy. De øvrige spillerne som har blitt satt på overgangslista er Roman Pavlyustjenko, David Bentley og Alan Hutton.

* Arsène Wenger er som alltid på offensiven. Nå har han festet øynene sine på Queens Park Rangers sitt stortalent Raheem Sterling. Arsenal-manageren vil tilby drøye ti millioner kroner i tillegg til Jay Simpson for gutten som knapt nok har rukket å bli tenåring. Real Madrids Rafael van der Vaart skal også stå høyt på Wengers julegaveliste, men hollenderen kan bli i dyreste laget for den gjeldstyngede londonklubben.

* Sir Alex Ferguson fortsetter jakten på sin fremtidige førstekeeper. Schalkes sisteskanse Manuel Neuer skal være på toppen av skottens ønskeliste, men keeperen har en prislapp på 100 millioner kroner.

* David James er sugen på å komme seg unna Premier League-jumbo Portsmouth. Tottenham skal være den engelske landslagskeeperens ønskede destinasjon.

* Joe Hart mistrives på City of Manchester Stadium. 22-åringen vil heller tilbake til Birmingham og underskrive en permanent kontrakt med klubben.

* Cristian Ansaldi er et hett navn blant flere Premier League-managere. Rubin Kazan-backen kan snart være på vei til Manchester City i en overgang verdt 60 millioner kroner.

* Kevin Kuranyi ønsker seg til Birmingham. Schalke-angriperen forlanger i så fall den nette ukeslønn på drøye 1,3 millioner kroner.

* Stoke-sjef Tony Pulis er sugen på å sikre seg den tidligere United-forsvareren Phil Bardsley fra Sunderland.

* Keepere er tydelig et yndet overgangsobjekt i januarvinduet. Både Aston Villa og Tottenham er villige til å bla opp 30 millioner kroner for å sikre seg Watfords sisteskanse Scott Loach.

* Everton-manager David Moyes er en av mange som vil utnytte den tyske storklubben Schalkes vaklende økonomi. Ivan Rakitic er en av seks spillere som har fått beskjed om at han kan gå i januarvinduet fordi klubben sårt trenger penger inn i kassa. 21-åringen er verdsatt til 60 millioner kroner, men Moyes vil nok forsøke å få Rakitic på billigsalg.

* Asiatiske forretningsmenn er villige til å kjøpe Manchester United fra amerikaneren Malcolm Glazer. Gruppen av oppkjøpere skal ha lagt et bud på 13 milliarder kroner for å ta over klubben.

* Arsène Wenger er fly forbanna på det nederlandske fotballforbundet etter at Robin van Persie ble skadet i privatlandskampen mot Italia og ser ut til å miste resten av sesongen. Nå planlegger franskmannen å saksøke hollenderne for 200 millioner kroner.

* Den tidligere målmaskinen Jimmy Floyd Hasselbaink er en av de heteste kandidatene til å bli Queens Park Rangers sin nye manager.

* David Beckham setter seg stadig nye mål. Nå vil LA Galaxy-spilleren være med å kjempe om heder og ære i VM i Brasil i 2014.

- Jeg vil spille til jeg er 40, sier den levende legenden.

* Sir Alex Ferguson er ikke i tvil: Michael Owen kommer til å være en del av den engelske landslagstroppen i Sør-Afrika.

* Ledley King kan synge på siste verset i Tottenham. 29-åringen har slitt med en kneskade de siste sesongene, og nå skal tålmodigheten til londonklubben ha rent ut. Forsvarsspilleren måtte igjen ta telling på trening i forrige uke, og Tottenham skal ikke være villige til å forlenge kontrakten med den skadeforfulgte spilleren.

Kilder: The Guardian, News of the World, Mail on Sunday, The People, Sunday Express og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere