RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Hvor er Joe Cole på vei?

Manchester City ser ut til å trekke det lengste strået i kampen om å sikre seg Joe Cole gratis fra Chelsea til sommeren, melder Sunday Mirror. Manchester United og Tottenham er Citys største utfordrere i kampen om Cole.

Argentineren Angel di Maria kan City imidlertid se langt etter, skal man tro samme avis. 21-åringen, som spiller for Benfica har takket nei etter at City var klare til å bla opp 38 millioner pund for di Maria.

Tottenham nærmer seg det danske stjerneskuddet Simon Kjær. Spurs skal være i direkte samtaler med Palermo om forsvarsspilleren, ifølge Daily Mail.

Daily Mirror hevder at Ruud van Nistelrooy ikke har noen intensjoner om å gjøre et comeback i engelsk fotball likevel, men i stedet har rettet blikket mot Tyrkia og Galatasaray.

Portsmouths Kevin-Prince Boateng kan bli for dyr for Sunderland. Portsmouth har verdsatt ham til sju millioner pund, men Sunderland-manager Steve Bruce setter ned foten og nekter å bla opp mer enn fem millioner, melder News of the World.

Portsmouth, på sin side, krysser fingrene for at kjøpsforbudet de er ilagt på grunn av gjeld, snart oppheves. Giovani dos Santos på lån kan, hvis forbudet oppheves, bli en realitet, ifølge News of the World.

Det ligger an til at Ben Foster må ta farvel med Old Trafford. Manchester United ønsker å selge Foster mens de venter på å finne ut hva som skjer med Schalkes Manuel Neuer, ifølge Sunday Express. I så fall er både Sunderland og Stoke potensielle nye arbeidsgivere for Foster, skriver Mail on Sunday.

Wolverhampton har lagt inn et bud på 6,5 millioner pund på Middlesbroughs Adam Johnson, men ifølge Daily Mail er det ikke umulig at de kan vente seg en tøff kamp om Johnson fra flere klubber, inkludert Chelsea.

Newcastle håper å få låne Arsenals unge talent, Jack Wilshere, ut sesongen, melder Daily Mirror.

Kilde:BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere