RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Returnerer «The Special One» til balløya? Og går en Liverpool-spiller motsatt vei?

* Evertons stortalent Jack Rodwell er en ettertraktet karakter i Premier League. Alex Ferguson følger unggutten tett, og vil legge inn et bud på 18-åringen til sommeren.

* Men en annen 18-åring som skotten hadde sett seg ut endte ikke opp på Old Trafford. Sergio Canales gikk lørdag fra Racing Santander til Real Madrid.

* Martin Skrtel kan ta turen fra Liverpool til Juventus til sommeren i en overgang verdt 80 millioner kroner.

* Juventus er også ute etter Tottenhams forsvarsspiller Gareth Bale. Briten blir dog litt dyrere siden han har en prislapp på drøye 130 millioner.

Les også: - Terry har hatt fire elskerinner til

* City-sjef Roberto Mancini skal være villig til å la Stephen Ireland gå fra City of Manchester Stadium. Dermed blir det nok en knallhard kamp om spilleren som skal være svært så ettertraktet av United, Liverpool og Tottenham.

* Mario Balotelli kan være på vei til den lyseblå delen etter at det ble kjent at Inter-spilleren skal ha røket uklar med Jose Mourinho.

* Mourinho på sin side skal ha sett seg lei av både Inter og Italia, og skal nå være villig til å betale 55 millioner kroner for å kjøpe seg ut av kontrakten med klubben og returnere til balløya.

* Bordeaux-spissen Marouane Chamakh er sugen på å bli en del av Arsène Wengers Arsenal når hans kontrakt med den franske klubben går ut til sommeren.

* Steve Bruce vil gjøre lønnsutgiftene til Sunderland litt mindre til sommeren. Anton Ferdinand, Kieran Richardson og Kenwyne Jones skal alle være på vei ut døra.

* Everton, Liverpool og Spurs er alle ute etter Hulls stortalent Tom Cairney.

* West Ham-forsvarer Matthew Upson skal etter ryktene si takk og farvel til Upton Park denne sommeren.

* Arsenal er villige til å legge 300 millioner kroner på bordet for å sikre seg at Cesc Fabregas blir i klubben i mange år fremover.

* Tidligere var han hyppig nevnt når det var snakk om verdens beste keepere, men nå skal Chelsea være villige til å hente en ny keeper om ikke Petr Cechs form forbedrer seg den siste delen av sesongen.

* Aston Villas James Milner har hatt en stor sesong for birminghamklubben, og kan bli en overraskende del av Fabio Capellos tropp til sommerens verdensmesterskap i Sør-Afrika.

* Manchester United- og nybakt England-kaptein Rio Ferdinand skal ha besøkt en spesialist for å redde karrieren sin. Midtstopperens rygg kan sette en brå stopper for Ferdinands liv på fotballbanen.

* Manchester Uniteds fans på sin side skal boikotte sesongbillettene det kommende året for å vise sin avsky mot den amerikanske eieren Malcolm Glazer.

Kilder: BBC, The Guardian, The Daily Mirror, The Sun, Independent.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere