RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Er Dimitar Berbatov historie på Old Trafford? Og er John Carew på flyttefot? Masse snadder i søndagens ryktebørs!

* Manchester United vil at Wayne Rooney skal skrive ny kontrakt med rødtrøyene før angriperen vender snuten mot Sør-Afrika og sommerens verdensmesterskap. Og det er ikke småpenger United er villige til å legge på bordet for å sikre seg at Rooney blir på Old Trafford. Hele 1,5 millioner kroner vil kraftspissen innkassere i uka om han skriver under.

* Real Madrids Cristiano Ronaldo er svært så sugen på å få Rooney som lagkamerat igjen, men innser at det blir vanskelig å få United-angriperen vekk fra Manchester siden «Rooney trives så godt i klubben og byen». Men «Los Blancos» er som kjent ikke klubben som tar nei som et svar, og er villig til å betale hele 900 millioner kroner for å sikre seg Rooneys tjenester de kommende sesongene.

* Men en spiller som kan være på vei ut portene på ærverdige Old Trafford er Dimitar Berbatov. Bayern München skal være svært så interesserte i bulgarernes kvaliteter, og dermed kan det være duket for en retur til Tyskland for den tidligere Bayer Leverkusen-angriperen.

United-scoring på overtid: Historien gjentok seg

* Ønskelista til kjøpegale Real Madrid er lengre enn de fleste andre fotballag. Høyt opp på den lista skal Carlos Tévez stå siden det ryktes at argentineren ikke trives så godt på City of Manchester Stadium.

* Hørt om Georginio Wijnaldum? Det har tydeligvis Rafael Benitez. Tenåringen skal være ønsket på Anfield, og det ser ut som Feyenoord-vingen kan bli en del av Liverpool-troppen over sommeren.

* Men de økonomiske problemene i Liverpool gjør sitt til at Juventus nå har siktet seg inn på løpsmaskinen Dirk Kuyt. Hollenderen skal være svært så ønsket i Torino.

* Arsenal-sjef Arsène Wenger legger ikke skjul på at han akter å bruke hvert øre av de 300 millionene klubben har gjort tilgjengelig til han for å kjøpe spillere i sommer. Franskmannen skal også ha innledet samtaler med Sol Campbell for å holde forsvarsveteranen på Emirates en sesong til.

* Wigan-spissen Hugo Rodallega kan bli en av Wengers første kjøp når overgangsvinduet åpner. Angriperen skal ha tatt imot etterspørselen fra londonklubben med åpne armer.

* Eduardo kan dog være på vei vekk fra Emirates. Den franske klubben Lyon vil sikre seg angriperen for drøye 80 millioner kroner.

Blackburn med hjemmetap: Stakk fingeren i øyet til Gamst

* Tottenham-sjef Harry Redknapp har spurt Everton hvor mye klubben kunne tenke seg for Steven Pienaar. Redknapp skal være på jakt etter flere offensive midtbanespillere til sin Spurs-tropp.

* En norsk godbit finner man også plass til i dagens ryktebørs: John Carew skal ha kjøpt seg en leilighet til drøye 25 millioner kroner i Sørvest-London. Ikke at det er så sjokkerende, men leiligheten ligger kun et steinkast unna Fulhams hjemmearena Craven Cottage. Dermed vil ryktene ha det til at den høyreiste nordmannen skal være på vei fra Aston Villa til Brede Hangelands Fulham.

* Triste nyheter for Liverpool-fansen fra klubbens medisinske personell: Fernando Torres kan miste resten av sesongen og sommerens verdensmesterskap på grunn av sitt trøblete kne.

* Vi var visst ikke helt ferdige med Wenger ennå: Arsenal står nå parate med en ny kontrakt som vil sikre at franskmannen blir på Emirates ut 2014-sesongen.

* Sir Alex Ferguson sier at han regner med å være United-sjef i hvert fall ut neste sesong. Dårlig nyhet for José Mourinho som hadde håpet han skulle ta over jobben på Old Trafford allerede denne sommeren.

* Mye trenerrykter i dag: Villa-sjef Martin O'Neill vil gi seg som manager i birminghamklubben etter inneværende sesong.

Til sist i dagens børs: England-sjef Fabio Capello har funnet den perfekte måten å vinne VM på. Først skal Tyskland slås i semifinalen, før Frankrike skal beseires i finalen. Optimistisk, men absolutt realistisk fra den offensive italieneren.

Kilder: News of the World, Independent, Sunday Mirror, Daily Mirror og BBC.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere