RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Carlo Ancelotti ryktes å være på vei bort fra Chelsea, til fordel for en annen Premier League-klubb.

Med fire serierunder igjen går sesongens Premier League mot slutten, uten at fasiten på noen måte er klar. Men det stilner ikke på balløya av den grunn. Tvert imot. Klubbene har begynt å planlegge hvem de skal presse gjennom sommervinduet, og Nettavisen har selvfølgelig fått med seg de siste ryktene.

Vi begynner i Manchester, der årets seriemester sannsynligvis holder til. For selv om Alex Ferguson var stille som en svensk ishockeyfan da vinterens overganger foregikk, er skotten nå tilbake med fornyet kjøpelyst og oppsparte midler. Det har lenge vært kjent at United-treneren ønsker seg nederlandske Wesley Sneijder, som spiller i Inter, men naborival City knuffer i køen. Godt over 300 millioner kroner skal det koste å hente den 26-årige midtbanespilleren fra Italia.

Slike frekkheter fra Citys side vil Sir Alex ha seg frabedt, og slår tilbake ved å melde sin interesse i vingen Alexis Sanches, som Roberto Mancini skal ha sikret seg en avtale om å få lov til å signere. Chilenske Sanches, som er 22 år gammel, spiller i italienske Udinese og skal være verdt drøye 250 millioner kroner.

City kan også finne på å sikre seg Bolton-forsvareren Gary Cahill for 150 millioner kroner. Shaun Wright-Phillips skal også være en del av avtalen som et bytteobjekt.

United må på sin side se langt etter David de Gea, som har stått høyt på ønskelisten. Det 20-årige keepertalentet har blitt tilbudt en ny kontrakt med sin spanske klubb Atlético Madrid, og må eventuelt kjøpes ut for 200 millioner kroner.

Også Tottenham, som den siste tiden har vist seg å være meget formsvake, har begynt å glane ut av sommervinduet, og oppdaget West Hams Scott Parker. City er imidlertid også interessert i midtbanespilleren, som har en prislapp på 100 millioner kroner.

Spurs har også fornyet interessen i Joe Cole, som for bare ett år siden nektet å forflytte seg til White Hart Lane, og godtok heller en gratis overgang til Liverpool.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Arsenal er på jakt etter en ny keeper, og tyske Manuel Neuer, som spiller i Schalke, er navnet på alles lepper. Arsène Wenger må imidlertid finne midler til å toppe Bayern Münchens tilbud om en årslønn på 80 millioner kroner.

I likhet med United og Tottenham, skal også Chelsea ha som mål å robbe City for spillere. London-klubben ønsker seg kapteinen Carlos Tévez, men Mancini skal være svært lite interessert i å selge stjernespissen til en annen Premier League-klubb.

Kanskje kan de to klubbene foreta en byttehandel? Carlo Ancelotti annonseres nemlig som en mulig erstatter for Mancini, som blir stadig mer upopulær på City-gresset.

Vi tar også en liten tur innom Liverpool, som er tystere enn forventet. Det eneste ryktet vi får ut av Anfield er interessen i 18-åringen Iker Munian, som spiller for Atletico Bilbao.

Kilder: People, News of the World, Sunday Telegraph, Sunday Mirror, Mail on Sunday.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere