RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Andre Penner (AP)
Sist oppdatert:
Chelsea gir ikke opp Neymar. Og nå kobles Cristiano Ronaldo til Manchester City.

Pinsesøndagen er her, men overgangsryktene i England inneholder naturligvis ikke fridager.

Og det spørs hvor mye fred og ro det brasilianske stjerneskuddet Neymar har i pinsen. Han jages av flere storklubber i Europa, men på lørdag kunne Sky Sports melde at 19-åringen stortrivdes i sin klubb Santos, og at det ikke var utenkelig at han faktisk ble værende i Brasil.

Vel, Chelsea lar seg ikke hindre av uttalelsene. Ifølge rapporter fra Italia har londonklubben nå lagt 30 millioner pund på bordet for å få tak i Neymar, kan Sunday Telegraph melde.

Det spørs likevel om det er et høyt nok bud: Spillerens agent har tidligere sagt at det må et bud på over 40 millioner euro - tilsvarende drøyt 35 millioner pund, eller 315 millioner kroner - til for å få spissen vekk fra hjemlandet.

Men selv om Chelsea vil handle inn angrepsspillere, går de ikke med på å kvitte seg med sine eksisterende. Daniel Sturridge, for eksempel, ønskes videre på Stamford Bridge, og klubben har satt en prislapp på 20 millioner pund på 21-åringen for å holde andre unna.

Fullt like dyrt verdsettes ikke Craig Bellamy. Waliseren ble i sin tid hentet til Manchester City for 15 millioner pund, men med to år igjen av kontrakten med City er verdien nå sunket til 4 millioner pund.

Everton-sjef David Moyes frykter at playmakeren Mikel Arteta kan forsvinne fra Goodison Park, ettersom Valencia ryktes å ha lagt sin elsk på 29-åringen.

Nyopprykkede QPR vil også være med på kjøpefesten i sommer, og klubben kan komme til å by 3 millioner pund for tjenestene til nåværende Fulham-spiller Andrew Johnson.

De fleste klubbene ønsker å beholde sine beste spillere; i Birmingham er det annerledes. Laget rykket ned fra Premier League i vår, og nå sier midtstopper Roger Johnsons agent at spilleren er lagt ut for salg.

Svenske Bojan Djordjic var en gang en lovende unggutt hos Manchester United, som skulle overta Ryan Giggs' rolle på venstrekanten. På tre sesonger fikk han imidlertid kun ett eneste innhopp, før han ble leid ut og til slutt solgt fra Old Trafford i 2005. Mangelen på suksess i Premier League skremmer imidlertid ikke Blackburn, som vil hente 29-åringen fra ungarske Videoton.

Arsenal-manager Arsene Wenger er sikker på at han får beholde Samir Nasri også kommende sesong, på tross av stor interesse fra Manchester United. At Cesc Fabregas også blir værende i London, er han mindre sikker på, ifølge Sunday Mirror.

Manchester City-forsvarer Kolo Toure kan fortsatt risikere å bli utestengt for hele den neste sesongen, ettersom et utvalg nå skal undersøke om utestengelsen i seks måneder på grunn av en positiv dopingtest er for mild.

Den engelske U21-spilleren Michael Mancienne sier at han er sikker på at beslutningen om å forlate Chelsea til fordel for Hamburg vil gjøre ham til en bedre fotballspiller.

I Liverpool har manager Kenny Dalglish fått beskjed om at han er fri til å bruke alle midler for å gjøre Liverpool til et lag som kan være med å kjempe om Premier League-gullet.

Vi kan dessuten melde om at en fotballspiller er blitt bøtelagt og har fått prikker på førerkortet etter å ha råkjørt på veiene i Italia. Hvilken fotballspiller, spurte du? Gjett én gang.

Mario Balotelli.

Vi avslutter med helgas kanskje aller villeste rykte, som ikke alltid like troverdige Sunday Mirror forteller om. Ifølge tabloidavisa krever Real Madrids Cristiano Ronaldo 400.000 pund i uka for å melde sin overgang til Manchester City, en overgang som antakeligvis ikke ville vært City-fansen imot.

Så skal det også sies at den engelske klubben benekter enhver interesse for den tidligere Manchester United-spilleren.

Kilder:BBC, Sunday Telegraph, Sunday People, Mail on Sunday, Daily Star, Metro, talkSPORT, Sunday Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere