RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Søndagens Premier League-rykter

Diego Maradona mener Sir Alex Ferguson er en vits.

Lørdag er kanskje ukedagen for snop og godteri, men det er lov å kose seg med snadder også på en søndag.

Her er dagens rykter fra Premier League.

Spekulasjonene rundt overgangsvinduet som åpner i januar er allerede i gang. Ifølge CaughtOffside planlegger Liverpool å legge inn bud på Chelseas Solomon Kalou og Manchester Citys Adam Johnson.

Carlos Tévez kan endelig ha funnet nødutgangen på Ethiad Stadium, og vil muligens bli tilbudt en plass i troppen til Paris St. Germain eller Inter Milan i januar. Det forutsetter imidlertid at City aksepterer et bud på 225 millioner kroner - 100 millioner mindre enn det de rike herrene i Manchester i utgangspunktet krever for den argentinske spissen. Dette skriver Sunday Mirror.

Franske Paris St. Germain kan også finne på å sikre seg David Beckham, som står uten kontrakt med Los Angeles Galaxy når Major League Soccer-sesongen snart er over, ifølge Metro.

Samme tabloid skriver at Real Madrid ønsker å sikre seg Lilles Eden Hazard, som lenge sto midt i kikkerten til Arsenal.

Lysten på flere rykter fra Premier League og de andre store fotballigaene? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Du trodde kanskje evighetsmaskinen Sir Alex Ferguson kom til å være sjefen på Old Trafford for alltid, men nå avslører Manchester United-manageren at han kun har tre eller fire år igjen i jobben, melder Sunday Mirror.

Sunday Mirror skriver også at snakkesalige Diego Maradona mener Ferguson er en vits på bakgrunn av uttalelsene United-manageren kom med om Tevez sin situasjon i City. «Ferguson burde ikke snakke om det, fordi han ble selv bare en stor manager etter at han fikk store spillere», skal Maradona ha sagt.

Videre hevder Sunday Mirror at Queens Park Rangers-spiller Joey Barton mener sin tidligere klubb City er en såpeopera. Urokråka har uttalt at det kun var snakk om tid før Tevez, som angivelig skal ha nektet å spille en kamp for de lyseblå, kom i åpenlyst bråk med klubben.

Apropos urokråker: Everton står overfor gransking fra fotballforbundet etter at fansen kastet gjenstander på Liverpool-spillerne under lørdagens byderby, hevder Mail Online.

Phil Neville hevder at Jack Rodwells takling, som sørget for at han ble sendt av banen mot Liverpool, ikke ville ha blitt slått ned på for tre år siden, skriver TALKSPORT.

Sunday Mirror mener å vite at Fulham-fansen er misfornøyde med taktikken manager Martin Jol benytter på Craven Cottage.

Newcastles Alan Pardew har på sin side lyktes med sesongstarten, og mener at tredjeplassen på tabellen, som ble et faktum etter 2-1-seieren over Wolverhampton lørdag, er en fantastisk prestasjon, skriver TALKSPORT.

Til slutt kan vi, sammen med Metro, trøste Arsenal-fansen, som ikke akkurat har blitt servert en drømmeåpning på sesongen, med at Jack Wilshere ser ut til å ha langsiktige planer med klubben. Midtbanespilleren skal allerede ha tømt supporterbutikken for babyklær til sin nyfødte sønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere