RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson var på tokt dagen før seriefinalen. Sjekk hvem han er på jakt etter.

I dag skal det avgjøres hvem som vinner Premier League, hvem som kaprer den viktige tredjeplassen og hvem som rykker ned. Det kribler i fotballfoten, favorittdrakta er strøket penere enn bunadsskjorta, og sjampanjeflaske som er kjøpt inn til 17. mai, kan godt ryke i ettermiddag.

Er du like spent som oss?

Mens vi ulidelig venter på at pokalen skal løftes, kan vi sammen kåre hvem som vinner dagens ryktespalte. Manchester City eller Manchester United?

Vi begynner i bydalen som før dagens oppgjør befinner seg nærmest trofeet.

Mye tyder på at Lille-spiller Eden Hazard er på god vei til Etihad Stadium. City skal angivelig vifte 330 millioner kroner (35 millioner pund) foran nesa på den franske klubben, og ifølge Sunday Mirror skrev 21-åringen på Twitter denne uken at han kun har to kamper igjen i Lille-drakten.

City er samtidig interessert i den unge Adam Maher, som spiller i AZ Alkmaar. 18-åringen ble kåret til årets unge spiller i Nederland, og jaktes av både AC Milan og Barcelona, ifølge insidefutbol.com.

Hva så med overgangsståa på Old Trafford?

Mail on Sunday skriver at United skal være villig til å bla opp 95 millioner kroner (10 millioner pund) for Fulhams Mousa Dembele. 24-åringen er en offensiv midtbanespiller.

Samtidig er Rio Ferdinand i forhandlinger om en ny kontrakt på Old Trafford, og det går ikke spesielt bra. Midtstopperen har fått beskjed om at han trolig vil gå ned 470.000 kroner i lønn. I uka. Goal.com kommer med det hjerteskjærende ryktet.

Sir Alex Ferguson varmet opp til søndagens seriefinale med en kjapp tur innom den tyske cupfinalen. Ryktene skal ha det til at United-sjefen var på plass for å se den japanske spissen Shinji Kagawa spille, og Fergie fikk valuta for billetten. Kagawa scoret ett mål og sto for én målgivende da Borussia Dortmund slo Bayern München 5-2. Ifølge the Sun on Sunday jaktes Kagawa også av Chelsea og Arsenal.

Eden Hazard og Adam Maher versus Mousa Dembele og Shinji Kagawa. Hvem mener du er den store vinneren i dagens ryktespalte?

Det rører seg i pengesekkene også utenfor Manchester. Vi tar turen videre til London der Robin van Persies kone indikerer at Arsenal-spissen vil avvise eventuelle bud som kommer i sommer. Bouchra van Persie insisterer på at familien stortrives i London, og at de ikke ønsker å flytte på seg. Dette ifølge Sunday Mirror.

Chelsea står på sin side i fare for å miste en av sine stjernespillere. The Sun on Sunday skriver at Real Madrid ønsker å sikre seg Branislav Ivanovic, men at klubbene ikke kommer til enighet om prislappen. Chelsea vil ikke godta mindre enn 190 millioner kroner (20 millioner pund), mens spanjolene setter grensa på 140 millioner kroner (15 millioner pund).

London-klubben kan også miste David Luiz til den spanske ligaen. Barcelona jakter på den brasilianske forsvarsspilleren, og 25-åringen vil ifølge Sunday Times oppfordre Chelsea til å akseptere et eventuelt bud.

Samtidig sliter gjengen på Stamford Bridge med å hente nye spillere til klubben, og de har nå fått beskjed om å gi opp jakten på Partizan Beograd-spiller Lazar Markovic. Den unge spissen har også vært i søkelyset til Liverpool. Dette ifølge Metro.

Nyopprykkede Reading håper at 45 millioner kroner (5 millioner pund) vil være nok til å overgå en haug med klubber i kampen om Blackburns unge spiss, Junior Hoilett. Dette skriver talksport.

Bolton-manager Owen Coyle innrømmer at klubben har brukt pengene feil. Bolton står overfor nedrykk når det hele skal avgjøres mot Stoke i dag.

Og avgjørelsens 90 minutter nærmer seg. Dersom City ender opp som tittelvinneren i Premier League, har Robert Mancini lovet at han skal tatovere inn klubbens logo på leggen, skriver Sunday Mirror.

The Sun on Sunday skriver samtidig at Mancini har satt seg som mål å vinne sju trofeer på fire år med City, slik han gjorde med Inter.

Og med det ønsker Nettavisen alle sine fotballvenner en strålende Premier League-dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere